Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarvoor dient dit apparaat?

Het heeft een octrooihouder Rd No 731753. Waarschijnlijk uit Engeland

Picture for question
5 jaar geleden
in: Overig
1.2K
Bordensteker
5 jaar geleden
Het is een soort tang waarmee je een vrij dun bundeltje (baard)haar even vast kunt houden om het haar wat uit te dunnen. Of om het bovenste haar wat op te tillen en daaronder wat weg te knippen of te scheren. Een soort pincet voor een speciale toepassing. Als je knijpt, gaan de bekken iets openstaan, en als je niet knijpt, houdt het verende handvat ze dicht. Hier een andere afbeelding van een soortgelijk grijpertje, met dezelfde letters en cijfers erop.
https://www.picclickimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/jNwAAOSwtG9bFV9n/$/Lot-of-Shaving-Collectables-inc-Colgate-Shaving-Stick-_57.jpg Het wordt hier gerangschikt onder ‘shaving collectables’, dus het zal met scheren te maken hebben: https://www.picclickimg.com/d/w1600/pict/113038014940_/Lot-of-Shaving-Collectables-inc-Colgate-Shaving-Stick.jpg .
SimonV
5 jaar geleden
Dit is toch een (uitstekend) antwoord?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het is een soort tang waarmee je een vrij dun bundeltje (baard)haar even vast kunt houden om het haar wat uit te dunnen. Of om het bovenste haar wat op te tillen en daaronder wat weg te knippen of te scheren. Een soort pincet voor een speciale toepassing. Als je knijpt, gaan de bekken iets openstaan, en als je niet knijpt, houdt het verende handvat ze dicht.

Hier een andere afbeelding van een soortgelijk grijpertje, met dezelfde aanduidingen erop.
https://www.picclickimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/jNwAAOSwtG9bFV9n/$/Lot-of-Shaving-Collectables-inc-Colgate-Shaving-Stick-_57.jpg

Het wordt hier gerangschikt onder ‘shaving collectables’, dus het zal met scheren te maken hebben: https://www.picclickimg.com/d/w1600/pict/113038014940_/Lot-of-Shaving-Collectables-inc-Colgate-Shaving-Stick.jpg .
(Lees meer...)
Toegevoegd op 22 augustus 2018 15:50: bron
5 jaar geleden
SimonV
5 jaar geleden
+ vanzelfsprekend.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding