Is #KPN #Digitenne een verstandige keuze?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij hebben op de camping Digitenne, gekoppeld aan een buitenantenne. Het beeld is prima, en wij zijn er erg tevreden over. Ik hoor dan wel eens dat voorbijgaand verkeer kan storen, en dat je dan blokjes in je beeld krijgt, maar tot dusver hebben wij daar niets van gemerkt. Dus het antwoord is ja, betaalbaar en goedkoop, als je genoegen neemt met wat minder zenders.

Sinds een half jaar heb ik ook Digitenne; mij bevalt het ook goed. BBC 1 en 2 en de 3 Duitse zenders kun je dan niet ontvangen, dus dat is iets om rekening mee te houden. Zeer eenvoudig aan te sluiten, goede beeldkwaliteit.

Digitenne van K.P.N is goedkoop , maar het aanbod van zenders is beperkt , verder is de kwaliteit per regio heel erg verschillend , dit heeft te maken met hoever je van de zendmast af woont , zelf woon ik in een dorpje vlak bij Arnhem ( 12 K.M ) en bij mij was de ontvangst heel erg slecht, zo slecht dat ik het weer opgezegt heb.

Als het wat beperkte pakket geen probleem is, je (nog) geen HD kwaliteit wil, dan kan het een goede keuze zijn. Ontvangstkwaliteit varieert. Toen Digitenne nog zelfstandig was, was die prima. Na de overname door KPN is de kwaliteit erg verslechterd. Voordeel is weer dat je, als je meerdere ontvangers hebt, met meerdere huishoudens het abonnement kunt delen.

Als je het nier erg vindt om genoegen te nemen met een beperkt aantal zenders,is het een goede keuze. Het valt me overigens wel op,dat digitenne regelmatig haar prijzen verhoogt.

Digitenne is een prima keus. De enige storing die wij soms hebben is als het onweert en het wat stormachtig weer is. Maar dat heb je ook bij een schotel. Wij hebben al 3 jaar digitenne en kunnen er prima mee tv. kijken.

Wij hadden een schotel vanwege het feit dat er bij ons geen kabel ligt. Sinds 2 jaar hebben we Digitenne. Dit bevalt ons beter dan de schotel omdat we veel minder last van storing hebben. Als je de keuze hebt tussen kabel en Digitenne moet je wel bedenken dat je bij Digitenne nooit iets op kunt nemen op een ander kanaal dan wat je zit te kijken, zoals dit bij kabel wel kan. Daarvoor moet je dan nog een extra ontvanger hebben.

Ja, prima!! Goed beeld, goed geluid, en alles zit erop. En het is goedkoper dan wat de kabelexploitant kan bieden.

Gelukkig dat er ook tevreden KPN digitenne klanten zijn want bij mij loopt het beeld met 12 beeldjes per seconden in plaats van 24. Verder loopt het geluid al dagen 1 of 2 seconden "achter" bij het beeld. Dat levert van die Duitse nasynchronisatie achtige beelden op . Verder is het verre van HD tv , wat je vooral ziet als je een dure flatscreen hebt gekocht. Het kan me echter weinig schelen allemaal want ik kijk vooral voor het verhaal in documentaires en films . En dat mag best een beetje jaren '70 kwaliteit zijn van mij.

Ik heb digitenne gehad en het was altijd goed. Duidelijk beeld en goed bereik. Nu kijk ik tv via internet en dat kost me helemaal niets. Omdat ik niet graag thuis blijf voor een programma dat ik graag zie is dat voor mij de beste oplossing maar digitenne is zeker niet slecht en niet duur.

sinds een half jaar hebben wij digitenne en hebben 29 kanalen het bevalt goed alleen soms wat storing als er een brommer start of een hoog voertuig voorbij komt

ik heb ook digitenne ik heb geen probleem ik hoor wel eens van blokjes of storingen van brommer of zo maar dat heb ik nog niet ervaren. Ik vermoed omdat ik op een flat woon dat dan misschien een oorzaak is dat ik geen last heb van die zaken ? als je standaard tv wil kijken is het het zeker de moeite waard.

ik gebruik het zolang het bestaat, vind het erg voordelig en ja, sommige zenders kan ik niet zien, maar dan wel weer via de pc. dus ik zeg volmondig ja tegen kpn digitenne, voor 8,50 pmnd toch 23 tv en 19 radio zenders. kijk ook even hier .com/prive/tv/digitenne-8/draadloos-en-voordelig.htm?campaignid=ps600

Bronnen:
eigen ervaring en...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100