Twee mobieltjes thuis gestuurd in plaats van één, moet er een terug? Lees extra uitleg.

In november afgelopen jaar heb ik mijn contract verlengt bij Vodafone. Ik kreeg toen twee pakketjes thuis gestuurd en heb ook voor twee pakketjes getekend. Ik heb contact opgenomen en heb verteld dat ik twee mobiele telefoons thuis gestuurd had gekregen en ze vertelden mij dat ze contact zouden opnemen met mij mbt het retouneren van een van de pakketjes. Dit is tot op heden niet gebeurt en heb hier dus een nog verzegeld doosje van een mobiele telefoon. Zouden ze hier nog op terug komen of zou dit vergeten zijn en niet meer achterhaald worden. Zeker nu de boekhouding van 2009 misschien gesloten is?

Toegevoegd na 13 minuten:
Maar stel ik verkoop hem nu op internet hoor ik er dan nog ooit iets van?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Er moet er een terug. Ik zou ze nog een keer bellen. Natuurlijk zijn telefoonmaatschappijen oplichters en is het hun fout. Maar goed. Je weet dat je er geen recht op hebt. Zelf kosten maken om het terug te sturen zou ik trouwens niet doen. Als je een vodafone shop in de buurt hebt, zou je hem daar af kunnen geven. Maar dan wel een ontvangstbewijs vragen!

Of je kan zeggen dat je hem heb geretoureerd in november. Als ze dan om berzendbewijs vragen kan je zeggen dat je dat zo lang niet bewaard gezien de data. Is mij al eens gelukt met dubbele wehkamp verzending

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100