Is in jouw begrip, het fysieke niveau een oorzaak of een effect?

s.v.p volledig uiteenzetten.
Bedankt voor de beantwoorden!
vele zegeningen.!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een effect, heel simpel, materie volgt de oorzaak altijd, dus voel ik me klein, blijf ik klein... en wordt ik dus klein... En dat geldt in feite voor elke innerlijke status en die sijpelt door in het lichaam... Je wordt zo je je voelt...

Het fysiek niveau is opgebouwd door jezelf. Door wat je eet, wat je doet en wat je denkt. *Wat je eet is opgebouwd uit de subtielere energieën van o.a. licht, water, levenskracht, enz.. *Als je veel traint krijg je meer spiermassa. *Door emoties en stress vast te houden verharden de spieren. Veranderingen vinden eerst plaats in de subtiele energie en daarna (als het blijft) dringen ze door in de dichtere energie (materie). Je laat er een plaatje bij zien dat erg op het gevoel speelt, het is duidelijk een effect, van het denken en handelen van de mensheid als geheel.

Effect De oorzaak zijn dingen die kunnen leiden tot een zwak fysiek niveau. Dat zijn onder andere zeer slechte woonomstandigenheden, te veelstress, weinig eten, erge trauma's aan iets etc. Het effect is dan, dan je lichaam steeds zwaker wordt. Bijvoorbeeld je hebt een heel erge trauma aan iets overgehouden. Het zal je eerst geestelijk verzwaken. Nachtmerries, eetlust wordt minder, minder slapen etc. Het effect daarvan is weer dat je ook lichaamlijk wordt verzwakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100