Wie luisterde vroeger naar kleutertje luistert en zijn er nog opnamens van te beluisteren

een radio progama voor kleuters

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zie toegevoegde link voor meer informatie. Misschien dat het op die manier lukt. Toegevoegd op 29-06-2009 13:43:31 Deze link is bijvoorbeeld zoiets wat je op die site kunt terugvinden: http://www.minigroove.nl/kleutertjeluister.html Toegevoegd na 5 dagen: Via de laatste link zou het mogelijk zijn om CD's van de opnames te bestellen. Zelf heb ik daar geen ervaring mee. De twee sprookjes-platen die te zien zijn, herken ik wel. Ik weet alleen niet meer waar ik ze heb gezien. Ze zijn ongetwijfeld veel verkocht en erg populair geweest.

Volgens mij is dat zó lang geleden, dat de cassette-recorder nog niet uitgevonden was, of zeker niet voor "mensen thuis" te krijgen was. Ik ben dus bang voor je, dat hier geen opnames van zijn.

http://www.fonos.nl/ zoekarchief http://home.planet.nl/~vanam066/Radio/Hilversum%20II%20Jaren%2050.htm radioopname kleutertje luister http://www.kinderliedjes.overtuin.net/ teksten en bladmuziek kleutertje luister groetjes!

In het Museum van Beeld en Geluid in Hilversum kun je ook allerlei fragmenten beluisteren sowieso erg leuk om naar toe te gaan. Tante Hannie, dappere dodo etc

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100