Zou het niet prettig zijn als mensen die je een negatief duimpje geven ook even een reden achterlaten in een reactie?

Ik zou het zelf namelijk wel prettig vinden als men dat doet Ik geef serieus antwoord op een vraag op basis van mijn kennis of mijn mening die ik over het onderwerp van de vraag heb. Als iemand dat dan zo slecht vindt dat het een negatieve beoordeling moet krijgen zou ik graag willen weten waarom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Mee eens........

Helemaal mee eens, want dan heb je de mogelijkheid om je antwoord te verdedigen.

Deze vraag is al vaker gesteld, ik denk dat velen het op prijs zouden stellen, indien bij een negatieve duim ook een reden vermeld wordt. Maar er zijn af en toe figuren die er lol aan hebben om duimpjes te drukken.Helaas...

Wellicht is de volgende optie een goed idee: - bij een duimpje-neer moet je een reden opgeven - als er echt geen reden wordt opgegeven, wordt de reden de naam van de duim-gever. Op die manier voorkom je dat mensen zomaar lopen te duimen draaien om te jennen.

Ik kan niet anders dan het eens zijn met de meeste beantwoorders op jouw vraag. Het lijkt wel of sommigen uit pure frustratie of treiterij een negatief duimpje willen geven. Ach, laat ze... maar leuk is het niet, omdat je niet weet waarom.

Ik zou me niet druk maken om duimpjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100