Ik zoek complottheorieën waar ik me in kan verdiepen. Weten jullie er nog een paar?

De meest bekende theorieën heb ik me al in verdiept natuurlijk (denk aan JFK, Illuminati, prinses diana etc.) maar ik vind het zo interessant altijd. Dus vroeg ik me af of jullie er nog een paar interessante weten!

Toegevoegd na 1 week:
Ik heb besloten geen beste antwoord te geven voor deze "vraag" aangezien jullie allemaal goeie inzendingen hebben ingestuurd! Ontzettend bedankt iedereen :D hier kan ik nog wel even mee vooruit! ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

De aanslagen op 9 september. Toegevoegd na 40 seconden: Moord op Pim Fortuyn.

Misschien de allernieuwste ? heeft Joran van der Sloot de laatste moord gepleegd of was het een val ? er zijn dus complot theorieen die beweren dat dit een val was om Joran van der Sloot erin te laten lopen.

Het grootste complox is te vinden bij Joran vd Sloot. Eerst doet bij de beste moord ooit. Geen lijk, geen bewijs, etc. Niemand weet iets 5 jaar later doet hij de slechtste moord ooit. 1 + 1 is geen 2 in dit geval. Er klopt iets niet.

Deze vind ik zelf wel leuk: Dat er geen onderbouwing is dat Jesus ooit heeft bestaan. En dat zijn verhaal plagiaat is van andere geloven. Het meerendeel hiervan is terug te brengen naar het oude Egypte, zoals kerst, pasen en pinksteren. Alle gebeurtenissen omtrent Jesus zijn eigenlijk astrolonomische verwijzingen. Bv. in de vierde eeuw zorgden keizer Constantijn de Grote en de bisschoppen van de uit vervolging bevrijde vroege Kerk ervoor dat Kerstmis op 25 december zou worden gevierd. Op deze datum werd rond de Middellandse Zee tot dan toe de zonnegod vereerd onder vele verschillende namen zoals Ra in Egypte en Helios in Griekenland. In het late Romeinse Rijk was dit vooral de zonnegod Sol Invictus. Bullshit of niet, het is altijd leuk voer voor discussie met gelovigen om hier wel een kern van waarheid in zit :D

Bronnen:
http://ask.metafilter.com/54488/First-Cent...
http://englishatheist.org/indexz31.shtml
http://nl.wikipedia.org/wiki/Christendom_e...
http://www.adam.com.au/bstett/BJesusandHorus74.htm
http://www.geocities.com/nephilimnot/horus.html

de dood van pim fortuin. Kan je ook over speculeren wie er nu echt achter de aanslag zat. Volkert zal het echt niet allemaal zelf bedacht hebben.

Roswell, die operatie op een aliën.

Philadelphia experiment. is een heel interessante cover-up UFOs(klassieker) Nazi's op antartica Zeitgeist[Religion](anti religie-theorie, niet kijken als je religieus bent) de beelden op paaseiland Oak Island Money Pit Toegevoegd na 6 minuten: Hollow Earth is Leuk, maar heel onwaarschijnlijk. Veel kijkplezier ^^ Toegevoegd na 34 minuten: het lag de hele tijd al op het puntje van mijn tong, maar ik hem hem gevonden! de moeder van alle complottheorieen: OLD WORLD SECRETS THE OMEGA PROJECT CODES hier een link van wat de auteur van het boek is overkomen nadat hij het had gepubliceerd:(ook een complot XD) http://cgi.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?noframes;read=12558 deze complottheorie vat alles samen als een groot complot. op amazon kan je het boek kopen en op andere dergelijke sites. er is zelfs een waarschuwing voor gegeven om het te lezen. dit boek/theorie kan je leven op zijn kop zetten. er is zelfs al 2 keer zelfmoord gepleegd door mensen die dit boek hadden gelezen.

De verdwijning van Madelein McCan. De ouders worden nog steeds verdacht en nu is er een nieuwe complottheorie over een kamermeisje.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Verdwijning_v...

Zoek op NEW WORLD ORDER of NIEUWE WERELD ORDE. Kan zijn dat je hele gekke complottheorieen naar je hoofd geslingerd krijgt, bijv. dat Bush een reptiel is. Wees altijd sceptisch, veel sites kloppen niet. Als je wat betrouwbaardere informatie wil moet je Alex Jones googlen/youtuben. Zijn website is infowars.com

Marianne vaatstra. er is nog steeds niet bekend wie haar nou vermoord heeft.

er is een (onbekendere) theorie dat paul mccartney dood is en dat er een vervanger is gezocht en dat hij de plaats in heeft genomen. Een aantal aanwijzingen hiervoor zijn te vinden op de LP's zoals een graf met een linkhandige gitaar en Paul is/was een linkshandige gitaar. Als je een liedje terugspeelt hoor je John Lennon zeggen I burried Paul en degene die de look-a-like wedstrijd heeft gewonnen (Billy Shears)is spoorloos verdwenen. Er zijn nog veel meer aanwijzingen zoals dat een analyse van de stem heeft uitgewezen dat het echt andere stemmen moeten zijn. Natuurlijk kan je ervan vinden wat je wilt maar ik vind het een leuke complottheorie waar je maar weinig over hoort.

Er bestaat ook een complottheorie waarin men er van uit gaat dat er nooit iemand op de maan is geweest, maar dat het filmopnames zijn en de ratrace met de Russen te winnen. Ook een leuke om in te duiken! Overigens worden alle misstanden met dezelfde snelheid weerlegd, maar er blijven mensen in geloven dat het niet is gebeurd. Toegevoegd na 8 minuten: en de ratrace = om de ratrace

De olieramp in de golf van mexico.Die is met opzet opgeblazen.De bron geeft veel aanwijzingen.onderaan de pagina gaat het daarover. in 1995 is er een set kaarten op de markt gekomen.Veel van deze kaarten zijn al uitgekomen(9/11,de aanval op het pentagon,economische crisis)En nu ook de olieramp. Verder nog,die man die met kerst zijn schoen in de fik zette,1 week later hadden we bodyscans. De autobom in new york.De ''bewijzen'' die werden aangevoerd zijn net zo geloofwaardig als dat een pak boter harder is dan staal.Een zak koeienmest die rookt,een bos sleutel met namen die leiden naar zijn arrestatie op het vliegtuig binnen 48 uur.(CSI eat youre heart out) de FEMA kampen in amerika die door velen worden gezien als concentratiekampen.FEMA(Federal Emergency Management Agency)zegt dat het militaire oefenterreinen zijn maar dat is wel gek als je bedenkt dat de hekken onder stroom staan en naar binnen wijzen.Via martial law kan FEMA de autoriteit krijgen om grote groepen mensen daar zonder reden op te sluiten.olieramp+nog 2 maanden+oorkaanseizoen=massaevacuatie..) Het complottheorie dat er in 2012 dmv weersbeinvloeding en holografische technologieen een invasie van aliens word opgezet zodat de regering van amerika kan zeggen dat ze contact met ze hebben en dat het volk dus (nog meer)gaat doen wat ze zeggen. De dood van micheal jackson. De dood van Saddam Hoessein. De dood van 2pac. Toegevoegd na 21 minuten: Dit komt onder het filmpje te staan,ik wil gewoon nog even benadrukken dat deze kaarten in 1995(!) op de markt zijn gekomen...Alle kaarten zijn via google wel te bekijken.

Je hebt al een hoop leuke, hier nog een paar! De dood van prinses Diana. Het zaaien van verdovende middelen met straaljagers (chemtrails) Klassiekers die je moet lezen als je van conspiracy theories houdt en hoe het nou zo ver komt dat wij ze willen geloven: Robert Shea en Robert Anton Wilson: The Illuminatus! trilogy Umberto Eco: De slinger van Foucault

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_con...
http://www.londonnet.co.uk/ln/talk/news/di...

De Bende van Nijvel is ook nog beschikbaar'

Er zat precies 5 jaar tussen de 2 bekende moorden van Joran van der Sloot. Dat is vast geen toeval. Dezelfde datum, etc. Óf de moordpogingen op Hitler. Het waren er sowieso meer dan 40! Is ook een documentaire over.

Bronnen:
National Geographic Channel, Joran van...

De dood van michael jackson Leeft hij nog of is hij echt dood ? Na al die bewijzen dat men zocht Beginnen sommigen te twijfelen

De illuminati proberen de wereldbevolking uit te dunnen door het te vergiftigen met onder andere Chemtrails om een nieuwe wereld order te creëren. Ze drinken een speciale drank van vloeibare goud om zichzelf te beschermen van de gif.... Toegevoegd na 3 minuten: ik heb deze toch geplaatst want er zijn zo veel iluminati verhalen en misschien ken je deze niet...

Vroeger was er een over dat Elvis nog leefde, maar goed als dat zo was zou hij nu wel dood zijn....(ja slecht antwoord, I know:)

De dood van Marlyn Monroe of de dood van Mathilde Willink, ook weer iets om je in te verdiepen

Waarom cruiff geen coach werd in 1990

Ha, dat NieuwsgierigAagje; Misschien vormen de speculaties van Oscar Hammerseijn over de dood van Sjoerd Kooistra ook wel een leuke complottheorie.... Toegevoegd na 5 minuten: ....HammersTeijn, met een 't' dus....

Volgens de russen is hitler diverse malen opgegraven en weer begraven en tenslotte verbrand. is dit waar of niet waar en welk complot zat hier achter, is er bewijs of is het allemaal in scene gezet omdat de wereld een antwoord vroeg. Stof genoeg dus, en wanneer je een antwoord weet wat echt is kun je de wereldpers nog halen ook.

Reptilians die zijn werkelijk te awesome om er niet in te geloven http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilians Toegevoegd na 4 minuten: Panfluitindianen (straatartiesten) die gifpijltjes schieten Buren die de huisdieren uit hun straat van kant maken Dat de Holocaust nooit heeft plaatsgevonden Dat er nooit mensen op de maan zijn geweest Orbs

Ga eens kijken op de website "Grenswetenschap", dat is een van mijn favorieten. Je vindt daar van alles waar je je in kunt verdiepen, ook complottheorieën! Heel leerzaam en boeiend. En af en toe hilarisch.

Bronnen:
http://www.grenswetenschap.nl/

Is Obama wel een wettige president?? Omdat Barack Obama geen 'natural born citizen' van de VS is en daarom een illegale president is. Wat zit hier allemaal achter?? Toegevoegd na 3 minuten: Waar liegt Obama allemaal nog meer over?

Bronnen:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=489799&r=1...
http://xandernieuws.punt.nl/?id=586513&r=1...

Een actuele complottheorie... FIFA en Blatter regelen wie er wereldkampioen voetbal moet worden.

Beatrix zorgt er persoonlijk voor dat PVV nooit aan de macht komt. En natuurlijk de Bilderberg bijeenkomsten, the Elders of Zion, 9/11 was een inside job, de buitenaardse wezens zijn al lang op aarde alleen willen ze niet gezien worden, Michael Jackson's dood is in scene gezet, hij leeft en heet nu Dave Dave en last but not least; Pim Fortuijn is niet alleen door Volkert beschoten maar door een persoon op het dak. Succes de komende maanden met uitpluizen!

wat te denken van de verspreiding van het aidsvirus in Afrika (dit heb ik uit de kranten)

De protocol van zion. http://www.solargeneral.com/library/protocollen-dutch-protocols-of-zion.pdf FIFI Illuminatie (Zonnen Aanbidders) http://il.youtube.com/watch?v=aST-AVLkSAY een docu The arrivals, een goede mind opener, deze film legt goed uit wat er nu deze wereld afgespeeld . een van de beste docu tot nu toe. veel plezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100