Wie weet er nog leuke tongbrekers?

Weet jij het antwoord?

/2500

leentje leerde lotje lopen

Massachusetts mensen spreken het meestal uit als messejsjoesjazzzz http://en.wikipedia.org/wiki/Massachusetts

De kleine kranige kat krabt de karige krullen van de krakkemikkige keukentrap.

Genoeg! Wat betekent dit: Toentomatentomatentomatentovrat Lees dit hardop achter elkaar : Barneveld Bollenveld Beneveld Hyenavel Pijpetuitje Of bedoel je deze: -Liesje leerde Lotje lopen langs de lange lindenlaan, maar toen Lotje niet wou lopen toen liet Liesje Lotje staan -Zeven Zaventemse Zotten Zouden Zes Zomerse Zondagen Zwemmen Zonder Zwembroek, Zuster Zaliger Zei: Ze Zijn Zeker Zot? Ze Zullen Zinken. -De kat krabt de krullen van de trap -De knecht snijdt recht en de meid snijdt scheef -Moeder snijdt zeven scheve sneden brood -Als een potvis in een pispot pist zit de pispot vol met potvispis -De koetsier poetst de postkoets met postkoetspoets Vissers die vissen naar vissen en vissers die vissen die vangen vaak bot. De vissen waar de vissende vissers naar vissen, vinden vissers die vissen vervelend en rot Ping en Pong speelden pingpong. Ping pingpongde de pingpongbal naar Pong en Pong pingpongde de pingpongbal naar Ping Kapper Knap, de knappe kapper, knipt en kapt heel knap, maar de knecht van kapper Knap, de knappe kapper, knipt en kapt nog knapper dan kapper Knap, de knappe kapper, knipt en kapt variant: De knappe nicht van de knappe knecht van de knappe kapper Kap-Knip kapt en knipt knapper dan de knappe knecht van de knappe nicht van knappe kapper Knip-Kap knipt en kapt oorspronkelijke variant: de knappe kapper knipt knap, maar de knecht van de knappe kapper knipt knapper dan de knappe kapper knippen kan oerversie [bron?]: "Knap, de knappe kapper, kapt knap. Maar Knip, de knecht van Knap, de knappe kapper, kapt knapper dan Knap, de knappe kapper, kappen kan." Een pet met een platte klep is een plattekleppet Roofovervallen vallen veel voor, maar het valt ook veel voor dat veel rovers voorover in een roverval vallen, maar dat hebben veel rovers er voor over, om voorover in rovervallen te vallen. Jeukt jouw jeukende jeukneus ook zo jeukerig als mijn jeukende jeukneus jeukt? Max mixt whiskey in de whiskeymixer. Haarlemmermeerpolderstraatlantaarnopstekersverenigingscontributieophalersinstructieboekjesontwerpersinrichting Hottentottententententoonstelling en variaties daarop Zandzeepsopsodiummineraalwatersteenstralen Als voor nog niet begraven graven graven graven graven, graven graven gravengraven. (Kees Torn, 2005) De rest past niet meer in mijn antwoord, maar vind je in de bron:

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tongbreker

Vissers die vissen naar vissen en vissers die vissen die vangen vaak bot. De vissen waar de vissende vissers naar vissen, vinden vissers die vissen vervelend en rot. Brammetje, het brave broertje van het brouwende Brechtje, bracht lopende op een brede brug, in een bronsbruin broekje, een bril, een brief en een brokje bruin brood naar Breukelen. Als een tekkel een tekkel tackelt, dan tackelt de tekkel de tekkel terug. Dus als een tackelende tekkel een tekkel tackelt, dan tackelt de getackelde tekkel de tackelende tekkel terug. Bij zangvereniging 'de zuiver zingende zangers', zongen de zeer zuiver zingende zangers zotte liedjes over niet zo zuiver zingende zangers Ik heb de zon in de zee zien zakken zou mijn zusje zeggen als ze 's zaterdag 's avonds zonder zakcenten zat, en het heeft gesist... Knaap, de knappe kapper knipt en kapt heel knap. Maar de knecht van Knaap de knappe kapper, knipt en kapt veel knapper dan Knaap de knappe kapper zelf knipt en kapt.

Sluwe Sjakie sloeg de slome slager.. Toegevoegd na 45 minuten: En een Helmondse: Connie wonne pony ma da konnie wannie pony wonnie..

Laat ze vele malen zeggen schip zinkt . En na vele pogingen zeg jij dan blub blub ! Toegevoegd na 17 minuten: Moet zijn: Laat ze vele malen en snel zeggen : schip zinkt

En achter grootmoeders hutje, lagen negen krootjes op een klutje...

Langs de koele kali liep een kale koelie met een kilo kali op zijn kale koeliekop. Trillend trippelde tante Tiny tandloos naar de treiterende tandarts toe Achter grootmoeders hutje, hangen kroten aan een klutje In de buurt van de hoerenbuurt huurt de buur van de boer de hoer voor een uur, niet duur ulliede gullie de jullië mee dezelfden ullie as hullie den hullië ullië? oliën jullie die van jullie met dezelfde olie als zij die van hen oliën? Driehonderddrieendertig roodgerokte en bruingebroekte ruitertjes rijden rond de wereldberoemde berg Arrarat Kriegelig kocht Krelis kilo's kruimige krieltjes Toegevoegd na 28 minuten: Als achter vliegensvlug vliegende vliegensvlugge vliegen vliegensvlug vliegende vliegensvlugge vliegen vliegen vliegen vliegensvlugvliegende vliegensvlugge vliegen vliegensvlug vliegende vliegensvlugge vliegen achterna De leidekker van Lekkerkerk die werd niet lekker onder 't werk. Nu ligt 'ie lekker onder een zerk naast de Lekkerkerkerkerk Als vliegen vliegen en bijen vrijen, vliegen de vliegen de vrijende bijen vliegensvlug voorbij Goedemorgen, wat een morgen. Als ik morgen en overmorgen net zo'n morgen heb als vanmorgen, dan heb ik morgen en overmorgen een goede morgen, goedemorgen

de kok snijdt recht, en de knecht snijdt scheef

Als een potvis in een pispot pist heb je een pispot vol met potvispis. Probeer die maar een paar keer achter elkaar snel uit te spreken, dan heb je een lekkere tongbreker.

"Ping en Pong speelden pingpong. Ping pingpongde de pingpongbal naar Pong en Pong pingpongde de pingpongbal naar Ping." :)

liesje leerde lotje lopen langs de lange lindelaan Toegevoegd na 3 minuten: of hottentotententententoonstellingen hotten-tooten-tenten-tent-oon-stellingen de kat krabt de krullen van de trap of paashaasschaamhaarversamelaar paas-haas-schaam-haar-versamel-aar als een potvis in de pispot pist dan zit de pispot vol met potvis pis heb je er zo genoeg

Van de kantelen van het kasteel klonken koele koene klaroenstoten! Gaat bij een beetje snelheid vaak mis.

Wij willen weten wat wij weten willen, wanneer wij weten wat wij weten willen, weten wij wat wij willen weten

In Lekkerkerk hebben ze een kerk, dus die heet: Lekkerkerkekerk. Daaronder zit een kerker, hun oude gevangenis, dus dat is de Lekkerkerkekerkkerker. Daaraan hebben ze dan een erker aangebouwd, dus daarmee is dat dan de Lekkerkerkekerkkerkererker.

leuke vraag, De knappe kapper kapt knap maar de knecht van de knappe kapper kapt nog knapper dan de knappe kapper kapt.

She sells sea shells at the sea shore!

Ik weet niet meer hoe jij heet maar ik weet wel hoe het heet dat ik niet meer weet hoe jij heet: Prosopagnosia!

De knappe kapper knipt knap, maar de knecht van de knappe kapper knipt nog knapper dan de knappe kapper kappen kan. Toegevoegd na 5 minuten: Heut' kommt de hans nach Haus, freut sich die Lies. Ob er aber über Oberammergau, oder ob er über Unterammergau, oder ob er überhaupt nicht kommt dass ist nicht g'wiss.

Dit vind ik nog altijd de leukste, en moeilijkste. De postkoetskoetsier poetst de postkoets met postkoetspoets en postkoetspoetsdoek.

appie de sappie de dappie de gappie de rappie de kakkie de rakkie de bakkie de pipie de liepie:)

Bronnen:
www.marktplaats.nl

liesje leerde lotje lopen langs de lange lindenlaan, maar toen liesje niet wilde lopen liet lotje haar maar staan. wij willen wel witte wollen wanten wassen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100