Hoe krijg je een stoere of althans zelfzekere blik? Want naar 't schijnt, kijk ik altijd triest.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je straalt datgene uit, zoals jij je voelt. Als jij je lekker in je vel voelt, zul je ook een zekerdere uitstraling hebben. Er bestaat geen trucje om een stoerdere blik te hebben, althans, niet voor langere tijd.

Houd je hoofd zoveel mogelijk in de stand, dat als je rechtdoor uit je hoofd kijkt, je de (denkbeeldige) horizon in het vizier hebt. Succes.

oefen eens het volgende: loop door de kamer, of op straat in je eentje hoofd rechtop, geen borst vooruit, maar gewoon loop relaxed, ontspannen, tracht zelfverzekerd te gaan mondhoeken iets omhoog gekruld je blik laat je dwalen en: vooral niet triest je bent er gewoon zoals je bent. wees vriendelijk voor jezelf succes joh.

Voor de spiegel oefenen en wat ook heel erg leerzaam op toneel gaan. Ik ben ooit eens gevraagd om mee in een toneel stuk te spelen. Ik kreeg toen van die drama lessen en dan leer je ook veel over jezelf, je houding, je beweging, uitstraling enz. Heel erg leerzaam en op één of andere manier werken die lessen door in je zelfvertrouwen gedrag en uitstraling.

Beeld je in dat je de koningin bent. Of een enorme kakker met heel veel geld. Of een ontzettend beroemd persoon. Iemand die denkt dat ie beter is dan de rest zegmaar. :P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100