Wat voor informatie kan je op een EHBO site zetten?

het is een site waar je krijgt te zien:

wat voor cursussen er worden gegeven
uitleg over de curcussen
prijsenlijst bij aanvraag.

maar wat kan er nog meer op

Toegevoegd na 9 minuten:
even ter verduidelijking de cursussen worden op dit moment nog op de lokatie gegeven van het bedrijf die de curssus heeft aangevraagd. we zijn er momenteel mee bezig om een mooie locatie te vinden

Weet jij het antwoord?

/2500

lokatie waar de cursus gegeven gaat worden. Contactgegevens.

Waar (welke) cursussen worden gegeven. Eventuele mogelijkheden vervolgopleidingen. praktijk oefenen d.m.v. casussen. (misschien met inlog-systeem voor de klanten?) Verschillen/overeenkomsten vergelijkbare cursussen (zoals de militaire ZHKH bijvoorbeeld) Waarom EHBO cursus volgen? Dit zijn maar even wat ideeën die me te binnen schieten.

Een aantal punten zijn altijd belangrijk voor een website. - Wat is het? - Wie doet het? - Waar en wanneer? - Wat kost het? - Eventueel foto's - Contactgegevens Per punt korte maar duidelijke uitleg geven is vaak het beste.

waneer de tijd waar je tel je e-mail adres

Nu er op allerlei plekken AED-apparaten worden opgehangen, lijkt me een (korte) cursus over het gebruik ervan wel erg handig. Als er iemand al gestrekt ligt, en je moet de gebruiksaanwijzing eerst nog lezen, schiet dat niet zo op, natuurlijk. En als daar veel belangstelling voor zou zijn : een cursus reanimeren. Voor als je ooit eens ergens bent, waar geen AED is. Want je kunt echt levens redden, als je kunt reanimeren, het is op zich niet moeilijk te leren - je moet het alleen jaarlijks herhalen, zodat je niet de juiste manier vergeet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100