waar vind ik positieve quotes over mannen (citaten die iets positief zeggen over mannen)?

ik krijg altijd op facebook veel quotes, en als die over mannen gaan is dat meestal heel cliché (mannen luisteren niet, mannen denken alleen aan seks etc).
Nu kreeg ik van een vriendin de vraag of ik problemen heb met mannen, terwijl ik eigenlijk gewoon de quotes deel die ik zelf krijg en wel grappig vind. maar ik wil nu ook niet zo negatief doen over mannen, dus ben ik op zoek gegaan naar quotes die mannen in een positief daglicht stellen.
Vrij expliciet, want ik wil dat men echt begrijpt dat het gaat over mannen (dus niet zoiets als "liefde moet van twee kanten komen" of dergelijke).
Een vriendin van mij heeft meegezocht... maar we hebben geen enkele positieve uitspraak van een bekend iemand gevonden over mannen (tenzij eens over haar eigen man bv.). Toch moet dat bestaan, daarom graag een hint (link of dergelijke)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je ,mannen-citaten intikt bij zoekmachine,vindt je al snel wat je zoekt.bv.http://www.mooie-zinnen.nl/mooie-citaten-over-de-man-leuke-mannen-citaten.html.....veel plezier ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100