helpt Sunlightzeep tegen nachtelijke beenkrampen

`s-nachts heel veel krampen heb gelezen dat Sunlightzeep in bed helpt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet bij mij hielp dit (6 maanden geprobeerd) maar erna langere tijd slikken van magnesium ben ik al jaren vrij van deze pijnlijke nachtelijke krampen! Tussentijds hielp ook wel goed: Inhibin (hydrokinine) vrij verkrijgbaar, maar persoonlijk kies ik liever voor zo natuurlijk mogelijke oplossingen. Veel mensen hebben ondanks goede voeding alsnog tekort aan sommige mineralen. Hier meer info over tekorten aan magnesium en lijst van voeding die dit normaal gesproken al op pijl zou moeten houden. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/15526-klachten-bij-magnesium-tekort.html

Nee dat helpt niet, een oplossing tegen die kramp helpt beter...

Magnesium (vitamine-bruistablet) en kalium (o.a. in banaan) helpen iniedergeval. Nog nooit gehoord of het klopt of Sunlightzeep helpt.

Ik stond op het punt een hele lap tekst te gaan typen, tot ik me bedacht dat deze vraag al eerder aan de orde is geweest. Daarom verwijs ik je naar die eerdere vragen. Dan heb je meteen niet alleen mijn antwoord, maar ook tientallen andere antwoorden. Ik heb getwijfeld of ik die laatste Bron ook moest opnemen in de lijst. Ik heb het toch maar gedaan, tenslotte ben jij degene die een keuze moet maken, niet ik. Ik zie echter dat de vraagsteller duidelijk heeft gekeken naar zijn/haar eigen voorkeur, en een nogal afwijkend antwoord heeft gekozen. Maar goed, aan jou de keus. Veel leesplezier!

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/ijzeren-vij...
http://www.goeievraag.nl/vraag/klopt-magne...
http://www.goeievraag.nl/vraag/nachts-kram...
http://www.goeievraag.nl/vraag/sunlight-ze...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100