Stel: je broertje denkt dat hij erg goed is met tennissen, zelf beter dan jij, terwijl dit helemaal niet zo is. Wat zou je doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoi Aniel, Dit is best een goede vraag, Om hem te beantwoorden zal ik je eerst een tegenvraag moeten stellen... - Weet je zeker dat jij beter bent dan hij? - Heb jij de juiste kennis cq. bekwaamheid om dit verschil te kunnen beoordelen? - Heb je al eens rondgevraagd? Zijn er ook anderen die beamen dat jij beter bent dan je broertje. Als je al deze vragen met JA kan beantwoorden, dan kan je deze situatie op verschillende manieren benaderen. Welke manier jij kiest, hangt af van jouw karakter. 1. Buit hem uit - probeer geld op de wedstrijden te zetten. Beste is met kleine bedragen te beginnen, en af en toe eens een wedstrijdje verliezen....Zodat je later voor meer kan spelen. 2. Sla hem zo hard van de baan af dat hij nooit meer tegen je wilt spelen. Zo nodig herhaaldelijk, zorg ervoor dat hij niet meer terugkomt. 3. Een andere tegenstander opzoeken. Want wil je nou echt tegen iemand spelen die niet eens zijn eigen tenniskwaliteiten op waarde kan schatten? 4. Lekker met hem blijven spelen. Wat maakt het uit dat hij denkt dat -ie beter is... Zolang jij maar weet dat je beter bent toch? 5. Hem uitdagen voor een tennispartij (of serie partijen, bijvoorbeeld best of 5) en afspreken dat wie die partij (of reeks) wint, de koning van de tennisbaan in Ermelo is. Bij deze neem ik de uitdaging aan. Groeten, 'het broertje' Toegevoegd na 5 minuten: oja, en in reactie op eddijst: met schaken win ik ook van hem:p

Laat hem denken dat hij beter is.. Jij weet toch wel beter toch?

Tennissen en wie wint die is beter. Zo gaat het met alles.

Je kunt 2 dingen doen: - hem in die waan laten en er niets aan doen - een potje tegen hem tennisen en bewijzen dat jij beter bent

Daag hem uit voor een partijtje en laat hem er iets tegenover stellen als hij mocht verliezen. Zelf doe je natuurlijk ook een dergelijke belofte. Het leukst is het als je iets belooft wat je niet leuk vindt om te doen, anders is er geen uitdaging.

Hem het laten denken, als hij dat graag wilt. Niemand zegt dat ik zelf goed in tennissen zou zijn en of hij dat dan niet is. Of hij loopt er later tegenaan dat hij er niet goed in is, of in een toevallig potje tegen mij dat hij er slechter in is, maar doet dat er werkelijk iets toe?

Ligt er aan hoe oud je broertje is. Is hij jonger dan 10 laat hem dan lekker in de waan en wacht tot hij er vanzelf achter komt dat het niet zo isof zijn interesse in tennis verliest. Tenzij hij natuurlijk heel erg arrogant tegen alles en iedereen loop t te doen dan kan je hem misschien vertellen dat dat niet netjes is en dat mocht je ergens goed in zijn dat je daar dan niet over opschept. Is hij ouder en bv al in de puberleeftijd..... KICK HIS ASS!!!

Eerst eens uitzoeken waar dat broetje in eens vandaan komt. Daarna hem in de waan laten dat hij beter is, hij is toch je broertje.

leren schaken!

Hem lekker in die waan laten.

Heb je er last van dan? Wiens probleem probeer je eigenlijk op te lossen?

Ach je hebt het over je broertje dus is hij jonger ,moedig hem aan en complimenteer hem .En denk : ik ben de beste

ff laten zien dat dat dus niet zo is. Opgelost.

als je er echt van hebt dan zou ik gewoon eerlijk tegen hem zeggen hoe jij erover denkt. Heb je er geen last van, dan gewoon lekker laten gaan. Jij weet wel beter en als die echt zo slecht is in tennis dan zullen andere mensen dat ook wel merken.

Ha, die Dccdegruiter; Ik zou hem uitdagen een aantal partijtjes samen te spelen om zo vast te stellen wie er echt de beste is. Op voorwaarde dat hij de uitslag aan het einde van die serie ook echt erkent. Beter dat hij van jou de waarheid onder ogen krijgt dan wanneer hij in zijn eigen grootheidswaan blijft geloven en ooit tegen een onbekende op zijn muil gaat.

Hem lekker laten denken dat dit zo is, en als wij samen eens gaan tennissen zullen we het zien! Hopelijk kan hij dan tegen zijn verlies..

Inmaken die handel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100