kun je hakken terugbrengen waar je 1/2 keer op hebt gelopen, en een heel klein beetje zijn versleten?

Snel weten, heb namelijk spijt van de aankoop. Ik loop toch nooit op hakken. En ik heb er wel 70,- euro voor betaald.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, beschadigde producten kun je vaak niet terug brengen.

Waarschijnlijk niet, maar je kunt het altijd proberen.. Anders kun je ze nog op marktplaats ofzo verkopen!

Nee je kan ze alleen retour brengen als er een productiefout mee is , bijv je zool begint los te gaan of iets dergelijks maar anders neemt de winkel het product niet terug.

Bij veel winkels kun je binnen een bepaalde termijn je spijtaankopen wél ruilen, als ze tenminste ongebruikt en onbeschadigd zijn. Overigens moet je een spijtaankoop niet verwarren met een ondeugdelijk product. Vertoont jouw pas gekochte product mankementen? Dan heb je recht op reparatie of vervanging. Aangezien jouw schoenen geen mankementen vertonen en gebruikt zijn, heb je geen recht op geld terug.

Bronnen:
www.consuwijzer.nl

Ik heb het vaak zat gedaan. Goed schoonmaken met een vochtig doekje, en zorgen dat de stickertjes weer op de zool zitten. Losse rafeltjes wegknippen of wegvijlen.

Denk het niet, want je blijf zien dat het nieuwe eraf is. En jij wilt ook geen schoenen kopen, nieuw en duur, die door een ander al twee keer gedragen zijn. Maar wat let je. Probeer het. En leer hierme dat een impulsaankoop niet goed is. Volgende keer passen. Naar huis en over nadenken. Volgende dag weer terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100