Wat is waar?: alles is handel OF alles heeft met handel te maken?

Is alles te verhandelen dus dat er bijvoorbeeld een rechtstreekse vraag voor een item is.....

of heeft alles met handel te maken in de zin van dat alles danwel direct of indirect te verhandelen is (zoals bijvoorbeeld een vlieg handel is omdat daarvoor vliegenmeppers etc zijn gemaakt?

please explain...

Toegevoegd na 10 uur:
Als jouw antwoord is dat ALLES handel is, noem dan aub een paar concrete voorbeelden van een absurd voorwerp maar wat tog de verhandelen is....( hetzij 1 koper of een hele markt)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat voor de een afval is,,is voor de ander goud.overal zit handel in,alleen je moet het wel zien.

Dan is alles handel, alles wordt verkocht en gekocht... Ik zie geen enkele beperking en geen enkele uitzondering... De een zijn dood is de ander zijn brood... Alles is handel...

Beiden niet waar; mijn emoties zijn noch verhandelbaar noch hebben ze met handel te maken.

Geen van beide precies : je kan in alles handelen.

Alles is, of heeft te maken met handel inderdaad! Maar dan ook echt alles....

Handel is de eenvoudigste manier om geld te verdienen. Consultancy, uren verkopen, is altijd gebonden aan een maximum. Er zitten maar 24 uur in een dag. Maar handel is vaak eindeloos te multipliceren. Als je goed oplet, zie je op talloze plaatsen prijsverschillen die kunnen leiden tot winstgevend handel. Of het nou in auto’s is, computermuizen of in schilderijen. Alles dat beweegt, kan geld opleveren. Je moet het alleen wel zien. Dus alles is handel...!

Alles is te verhandelen. Soms is er geen openlijke vraag naar een bepaald item, dan moet je wellicht eerst reclame maken en kopers zoeken bijvoorbeeld. Maar overal zit handel in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100