Zijn er enveloppen te koop van 3 bij 3 cm?

En stel dat ze bestaan, waar koop ik die?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij zijn die niet te koop. Je moet ze dan zelf maken. TNT accepteert ze vervolgens niet als je ze zou versturen. (kunnen de sorteermachines niet verwerken). Toegevoegd na 7 minuten: Bij de bloemist. Daar heb je van die kaartjes (met envelop) om aan bloemen te hangen.

Hooguit bij de kabouterwinkel. 3 bij 3 cm - dat is net genoeg om een postzegel op te plakken. Vervolgens past het adres er niet meer op. Oh, wacht - misschien wil je ze wel niet per post versturen. Goed, dan denk ik dat je bij een prullariawinkel een (kleine) kans maakt. Beter is het ze zelf in elkaar te knutselen.

Die zijn niet legaal voor de TNT en die mogen ook niet verstuurd worden over de post... Je kunt ze zo makkeijk zelf maken, open een normale envelop, dan zie je hoe ze die maken... Scan er eentje in, verklein die en print die uit... en je hebt meteen en perfect je 3 bij 3 envelop... Je kunt ze nergens kopen, dat vertel ik je...

Op de site; www.marktplaza.nl moet je bij hobby klikken. Dan toets je in het zoekvenstertje "mini envelopjes" in en voila. Daar is o.a. een verwijzing naar Teddybeertje, een hobbywinkel in Vught. Ik denk dat ze dus in hobby en/of handwerkwinkels te koop zijn.

Ja hoor Sharon, ze bestaan wel. Alleen ik weet niet waar je ze kan kopen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100