Wie weet welke produkten precies hetzelfde zijn, in dezelfde fabriek gemaakt worden, maar onder 2 verschillende merken verkocht worden?

Bv. een huismerk en een A-merk. Of voor witgoed etc.
Bestaat er ook een site voor met dit overzicht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onlangs is daarvan een artikel onder mijn neus geschoven. Ik weet niet of dit digitaal of op papier was. Ik ga je antwoord hiervan opzoeken! :) Toegevoegd na 1 minuut: Yep zie bron

Bronnen:
http://omroep.vara.nl/WaarKomtHetVandaan.4...

wasa knackebrod en huismerk c1000 nutrilon 1,2 & 3 en de babyvoeding van het kruidvat

Ik heb geen lijst voor je. Maar het komt voor. Dat wil nog niet zeggen dat de kwaliteit ook hetzelfde is. Voor het maken van bv microprocessoren, worden door de a-merken enorme hoge eisen gesteld. Er is dan ook meer afval. Een b-merk, kan dan een afval-product gebruiken omdat zijn eisen minder streng zijn. Dit gebeurt allemaal in dezelfde fabriek.

Ik ben eens in een fabriek geweest waar Sporttape, voor blessurepreventie of als steunverband bij de ehbo gebruikt, gemaakt werd. Het ene rolletje werd apart verpakt in een doosje en werd als Leukotape classic verkocht prijs ong. 4,20 euro per stuk en het (de) andere rolletje(s)in een doos van 24 stuks voor 1,99 per stuk! Dit geld voor heel veel artikelen denk ik. Ze komen uit dezelfde fabriek, ander etiket erop (misschien een iets andere samenstelling meer olie o.id.) en gaan naar de winkel. P. Toegevoegd na 57 seconden: Of er een site met een overzicht bestaat weet ik niet.

Alle soorten dagverse melk. Toegevoegd na 6 minuten: en de Leica D-Lux 4 en de Lumix DMC-LX3

Ga eens naar Vara/Kassa, dar stond een paar maand geleden een heel grote lijst met artkelen die van dezelfde fabrikant kwamen maar voor verschillende prijzen ddor de diverse winkels werden verkocht!

Alle kerosine op Schiphol. Alle merken tanken bij dezelfde basisstation.

Sommige automerken.. Skoda=Volkswagen Nissan=Renault Witgoed: Almat=Atag En ik dacht dat Bosch en Siemens ook uit dezelfde fabriek komen.. En ik twijfel even over LG want dat is dacht ik met een aantal producten Philips...

EDTA en TAED. Ik weet nooit welke nu welke is. Het ene spulletje zit in wasmiddelen om je was extra schoon te krijgen. Het andere spulletje zit in sommige spullen waarmee ze je bloed spoelen, om zogezegd onzuiverheden eruit te halen. Het gaat echter in beide gevallen om hetzelfde stofje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100