Wie weet zoveel mogelijk toepassingen te verzinnen voor een sok?

Wat kun je er allemaal mee doen?

Toegevoegd na 19 minuten:
Deze vraag word onder andere gebruikt in onderzoeken naar hoe groot het fantasie- en inlevingsvermogen van mensen is. Ik heb hem in verband met mijn studie beantwoord en vond dat erg leuk: ben benieuwd wat voor dingen anderen nog kunnen verzinnen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat een slechte vragen. Welk nut heeft dit gezeur? For the point of argument; Handpot maken Bestek i stoppen Jezelf bevredigen Aarde in doen en planten in stoppen Uien bewaren knoflook bewaren Schoonmaken ipv doekje Kruiden builtje van maken Met stenen iemand een klap voor de kop verkopen Kip over de kop trekken om t elaten slapen

Prima geschikt om iemand de mond mee te snoeren, als overwant (wel lekkere dikke wollen soort nemen, die lycra dingen die branden aan handen én overnschaal vast), ipv de banana-in-the-tail-pipe past een sok ook en als je nog eens een platenhoes moet ontwerpen is het als man wel geinig om hem om je leutert te hangen :) Toegevoegd na 31 seconden: Oh ja, ook regelmatig onderwerp van sommen in de winkunde a, zowel mét als zonder terugleggen.

In geval van nood als handschoenen gebruiken (reservesokken uiterraard)

met een panty kun je vliegen van je auto verwijderen, maar een sok? als je sla gewassen hebt en geen slacentrifuge hebt, die sok daar voor gebruiken? Toegevoegd na 6 uur: wassen voor gebruik!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100