Wie weet zoveel mogelijk toepassingen te verzinnen voor een sok?

Wat kun je er allemaal mee doen?

Toegevoegd na 19 minuten:
Deze vraag word onder andere gebruikt in onderzoeken naar hoe groot het fantasie- en inlevingsvermogen van mensen is. Ik heb hem in verband met mijn studie beantwoord en vond dat erg leuk: ben benieuwd wat voor dingen anderen nog kunnen verzinnen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Het spaarpotje voor de oude dag 2. Babysok is ook babywantje 3. Knikkerzak 4. Lange sokken kunnen als tochtwering voor het raam 5. Bescherming tegen uitsteekpunten bijvoorbeeld van Nordic Walking stokken 6. Een geheim teken voor de minnaar - als mijn groene sokken aan de lijn hangen, is hij welkom 7. Legitimering van het bestaan van sokophouders 8. Wapentuig, door er een steen in te knopen heb je een slingeraar 9. Ingelijst wordt een sok een schilderij

Een ouwe is zeer geschikt om geld in te stoppen. En dan verstoppen onder je bed.

Wat een slechte vragen. Welk nut heeft dit gezeur? For the point of argument; Handpot maken Bestek i stoppen Jezelf bevredigen Aarde in doen en planten in stoppen Uien bewaren knoflook bewaren Schoonmaken ipv doekje Kruiden builtje van maken Met stenen iemand een klap voor de kop verkopen Kip over de kop trekken om t elaten slapen

Om je voet doen.

Je kunt hem stoppen,verstoppen,geld in stoppen,als zakdoek gebruiken en hem ook nog aantrekken,maar dan is 2 beter dan 1 sok.

Prima geschikt om iemand de mond mee te snoeren, als overwant (wel lekkere dikke wollen soort nemen, die lycra dingen die branden aan handen én overnschaal vast), ipv de banana-in-the-tail-pipe past een sok ook en als je nog eens een platenhoes moet ontwerpen is het als man wel geinig om hem om je leutert te hangen :) Toegevoegd na 31 seconden: Oh ja, ook regelmatig onderwerp van sommen in de winkunde a, zowel mét als zonder terugleggen.

je mobieltje in doen dan raakt hij niet beschadigd en hij kan een stootje hebben

Balletje van de hond in stoppen,vind hij prachtig,als muts gebruiken,handpop van maken

het kan een lekker holletje zijn voor een hamster.

Zie de Red Hot Chilli Peppers:

In geval van nood als handschoenen gebruiken (reservesokken uiterraard)

In 'The Bridge to Nowhere' wordt een sok gebruikt om over een draadloze telefoon te trekken zodat de stem vervormd en een ex-vriendje van me gebruikte sokken bij het masturberen.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0973785/

Als ze een beetje ruim zijn... 's Winters om de buitenspiegels van je auto trekken, zodat die ijsvrij blijven.

Je kunt er popcorn in poffen... Doe wat popcorn in een oude sok, hang die dan vervolgens in een pan met hete olie... Het voordeel is dat je de pan open kunt laten en toch niet hoeft te schrobben... Dit antwoord kan ook meedoen aan die andere vraag van jou, waar je vraagt wat je allemaal kunt doen met popcorn...

knikkers erin dan een knoop erin ,en je hebt een perfect verdedigingswapen.

ik heb heel lang een sokje gebruikt om mijn mobieltje in te doen.

Stof mee afnemen en spinnen en langpootmuggen mee pakken.

met een panty kun je vliegen van je auto verwijderen, maar een sok? als je sla gewassen hebt en geen slacentrifuge hebt, die sok daar voor gebruiken? Toegevoegd na 6 uur: wassen voor gebruik!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100