Waarom lachen kinderen, als er iets gezegd word over SEX?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

omdat dat een spannende wereld is, natuurlijk!!

Omdat veel ouderen een soort van gene geven of zich ongemakkelijk gaan voelen bij sex gerelateerde onderwerpen, zeker in het bijzijn van kinderen. Zo zeggen wij dus eigenlijk tegen kinderen dat sex iets vreemds, iets raars is. En alles wat vreemd en raar is daar gaan kinderen om lachen. Je zult zien dat kinderen die qua sex betreft openlijk worden opgevoed hier minder snel of niet om lachen.

hihihi mamma hij zei een vies woord. of hij zei iets wat je niet mag zeggen. net zoals dat kinderen lachen als je een scheet laat (vele volwassenen lachen hier trouwens ook nog om ;-) ) het gaat erom dat jij iets durft te zeggen waar zij het niet over mogen hebben.

taboe`s zijn altijd leuk voor kinderen, ze vinden zowat alles leuk wat niet mag of taboe is. en dat hebben ze erg snel door.

Alles wat niet mag is voor kinderen (en grote mensen) erg leuk en spannend. En sex is iets wat je niet in het openbaar mag bespreken en is dus leuk.

Dan zijn alle volwassenen hier op 't werk eigenlijk ook nog kinderen. Op een paar uitzonderingen na, misschien... Maar da's met jeugdigen ook zo.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100