Mn zoontje slipt uit zn nieuwe schoenen, wat te doen?

Mijn zoontje van 6 jaar heeft een aantal weken terug nwe schoenen gekregen. In de winkel zaten ze prima en de eerste paar dagen trok hij ze netjes aan. Toen kwam hij thuis met de mededeling dat hij eruit slipt en nu wil hij ze niet meer aan. Bestaan er kinderinlegzooltje (alleen voor de hiel) of iemand andere tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de schoenmaker verkopen ze voor nog geen 3 euro anti-slipjes , zijn klein en plak je in de hiel van de schoen .

Jazeker, ik heb een webshop gevonden voor je Toegevoegd na 36 seconden: klein stukje naar beneden scrollen :)

Bronnen:
http://www.steunzoolexpert.nl/webshop.asp?...

Wat wij vroeger deden, is watten in de tenen stoppen!

zooltjes , dat help echt

Bronnen:
eigen kinderen

Ik heb dit probleem zelf ook bij sommige schoenen en ik doe dan beenwarmers om mn hiel en dat werkt, het is misschien voor een kindje niet zo handig. Misschien kun je lange sokken omslaan over de hiel of idd inlegzooltjes proberen, kun je vaak bij kleding winkel halen. Je kunt ze evt. Ook op maat knippen. Succes :)

http://sport.marktplaats.nl/gezondheidsproducten-en-wellness/416376258-antislip-voor-in-de-achterkant-van-de-schoen.html Klik hier eens voor een afbeelding, want er zijn inlegstukjes voor alleen de hiel. Een steunzool is alleen goed om een voet ondersteuning te geven en misschien komt de voet dan weer te hoogte liggen, zodat hij van boven weer knelt. Soms is alleen een paar dikkere sokjes van badstof ofzo al genoeg. Een kindervoet groeit zo snel, dus in de zomer is dit al niet meer nodig denk ik.

Je kunt in schoenenzaken zooltjes kopen en op maat knippen. Het schoentje moet passen en aansluiten bij hiel en wreef. Had hij bij het passen dikkere sokken aan misschien? In veel schoenenzaken heb je een pasvoet meter. Kun je precies zien hoe de maat moet zijn.

Het is inderdaad heel vervelend voor hem als hij slipt. Misschien droeg hij dikkere sokjes in de winkel en kon je niet goed voelen dat hij slipte. Het bovendeel van de schoen dat om de enkel sluit en de bovenrand noem je "slot". En eigenlijk is dat het allerbelangrijkste deel van de schoen als het om pasvorm gaat. Je kan een plat eenvoudig inlegzooltje kopen van soepel leer en het op de maat van het voetzooltje knippen en erin leggen. Waarschijnlijk zal het dan al een stukje beter gaan. Iets voorin de schoen iets doen als watten raad ik je echt af. Het is slecht voor het voetje. Dan maak je het schoentje kleiner en vervorm je het voetje. Wat nog een mogelijkheid is, is om twee stukjes leer aan de binnenkant van het slot van de schoen te plakken. Dan versmal je de schoen en dan los je eigenlijk de echte oorzaak van het probleem op, want in dit geval is het slot gewoon te breed voor het voetje van je zoontje. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100