mijn zoon zijn Ipod werd gestolen uit de boekentas in de pauze.Er mogen geen leerlingen in de klas komen tijdens de pauze. Is de school aansprakelijk

er wordt toch toezicht gehouden dat de leerlingen niet naar de klassen gaan. dit is dus niet correct gebeurd

Weet jij het antwoord?

/2500

Tegenvraag: er is bij mij ingebroken. De wet schrijft voor dat dit niet mag. De wet wordt gehandhaafd door de politie. Is de politie nu aansprakelijk? Mijn antwoord luidt: alleen de dief is aansprakelijk!

Ik denk niet dat je veel meer kan doen dan naar de politie gaan en aangifte doen van diefstal. De school kan het alleen vragen of degene die hem heeft terug wil geven, verder kunnen ze weinig. Het is ook beter dat soort dingen altijd bij je te houden en niet achter te laten. En als hij gymles heeft belangrijke dingen in een bak bij de leraar inleveren. Wat dat aangaat moet het dan een goede les geweest zijn.

Dat is gewoon pech hebben! Ik heb zelf zoiets meegemaakt met een MP4 speler. Je blijft zelf verantwoordelijk. Je kunt zeker niet zeggen dat dit niet correct gebeurd is zoals jij dat stelt. Dan zou je dus een waterdichte garantie moeten hebben dat het echt niet mogelijk is dat er überhaupt iets gestolen wordt! En dat is onmogelijk. Nogmaals:pech. Beter dat je je spullen bij je houdt of niet mee neemt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100