Waarom worden de 'o-zo-goede' tellsell producten niet in de winkels verkocht?

By alle tellsell producten zeggen ze dat ze beter zijn dan alle normale producten. Maar waarom worden ze dan niet in de normale openbare winkels verkocht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Grote voordeel van verkopen via de televisie is dat je in één keer zeer grote bekendheid aan een product kunt geven. Iedereen ziet wel eens zo'n reclame en blijft soms ook nog langer kijken. Na verloop van tijd zie je al die producten langzaam maar zeker in de winkel verschijnen. Inmiddels is het al zo bekend dat niemand zich af vraagt wat het is. Veel mensen willen het dan ook kopen omdat ze denken dat het een buitenkansje is. Het zou toch niet in de winkel liggen? En vaak ook nog eens voordeliger dan via TV marketing. Zo worden we dagelijks door de reclame makers op het verkeerde been gezet. Dat zo'n titanium messenset bij heel veel mensen in huis staat of die abroller voor geweldige buikspieren bij veel mensen op zolder ligt te verstoffen geeft al aan hoe goed het werkt.

Soms kan je tell sell producten wél in de winkel kopen. De Blokker heeft het soms. Dat ze zeggen dat het niet in de winkel te koop is, is puur een marketing truc. Nu verkoop je via een opslag en dat levert je veel meer winst op dan als je een product in een winkel verkoopt. Dan lever je winst in bij die winkel. Bovendien klinkt het ook nog 'speciaal'. Puur marketing dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100