al zwanger, andere oplossingen dan abortus? wanneer je het echt wil laten weghalen

haayy,, ik ben dus al zwanger en mijn vriend en ik hebben al bepaald dat ik het niet kan houden vanwege dat w er nog niet klaar voor zijn, we er niet goed voor kunnen zorgen etc. en ondanks conceptie middelen ben ik toch zwanger geworden maar zijn er nog andere manieren behalve abortus? en hoe regel je het beste abortus?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben zelf zwanger geweest maar kon het ook niet houden. Ik was 5 weken zwanger dus nog heel pril. Uiteindelijk heb ik besloten om voor de abortus pil te gaan. Ik moest in totaal 5 pillen innemen en toen kwam er een miskraam. Ik ben wel aardig ziek geweest van die pillen, overgeven etc.. Maar als ik er nu op terug kijk heb ik wel het idee dat ik de beste keuze heb gemaakt. Uiteindelijk ben ik maar 1 dag ziek geweest. Ik weet niet hoelang je al zwanger bent want zo'n abortus pil kan maar tot 7 weken zoiets. Succes ermee!!

http://www.zorgkaartnederland.nl/abortuskliniek Kijk op deze link van 16 klinieken door NL en bel voor een afspraak. Daar krijg je alle info. Ga niet klooien bij een via via adresje. Dat kan je voor je hele leven onvruchtbaar maken. Adoptie is ook een keuze. http://www.adoptie.nl/ Lees en neem je beslissing.

Niet zelf gaan klooien maar hulp zoeken. Ga naar huisarts, of ziek in gouden gids dichtbijzijnde abortus kliniek. Hoe moeilijk ook, ga hierover toch praten met je moeder/ouders. Lijkt mij vreselijk als je dit alleen moet ondergaan en als 'geheim' met je mee moet dragen.

Ik ken je helemaal niet en weet ook helemaal niet hoe jouw situatie is. Maar zou je echt een abortus overwegen? Dit heeft veel impact op je leven. Nu op dit moment denk je misschien dat dit een oplossing is. Maar ken helaas veel vrouwen die vroeger een abortus hebben laten doen en nu nog steeds met de problemen zitten. Lichaamlijk niet maar wel geestelijk. Misschien kan je het afstaan. Kijk anders eens op www.erishulp.nl Sterkte met je beslissing

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100