Wat te doen tegen veel zweten?

Gebruik een deo stick ben ook naar de dokter geweest. Hij gaf mij een medicijn maar deze hielp ook niet echt. Graag advies

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dan moet je bij de kruidvat therme kopen dan zweet je 5 dagen niet meer, helpt echt!:d

Jezelf niet opwinden over dingen helpt vaak ook wel

Er zijn diverse mogelijkheden. Als het om de oksels gaat, heb je speciale pads, een soort okselinlegkruisjes. Daarnaast kun je met Botoxinjecties de zweetklieren stilleggen - maar bedenk wel dat zweten ook een functie heeft. Hier staat ook nog een middel genoemd: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/38779-overmatig-zweten-dit-kunt-u-er-tegen-doen.html "SyNeo 5 Dit is een spray die de zweetgeur afbreekt. SyNeo 5 brengt u op na het douchen en daarna bent u zo'n 5 dagen van het zweet af. U blijft wel zweten, alleen heeft u geen last van de nare geur. SyNeo 5 is verkrijgbaar bij de apotheek." En er is een patiëntenforum voor mensen met hyperhidrosis (overmatig zweten): http://www.overmatigzweten.nl/ , misschien dat ze daar ook nuttige tips hebben voor je.

Sineo 5. Redelijk duur, maar je zweet 5 dagen gewoon NIET (bij mij een week) Wordt ook op aanraden van dermatologen gegeven.

Odorex werkt ook erg goed!! (voor je oksels)

Hangt van veel af! Zweet je echt veel of denk je dat? Bijv. Schaamte. Zit je in puberteit, overgang of heb je een ziekte of, ook veel voorkomend , stress? Elke dag douchen en dan deo en katoenen, niet te strakke kleding dragen helpt erger worden voorkomen. Als je meer transpireert wanneer er anderen bij zijn dan is er wellicht sprake van een sociale fobie! Bij geconstateerde overmatige transpiratie, kun je bepaalde klieren Laten dichtschroeien!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100