Hoe schadelijk is het voor je als je elke dag een joint rookt, op korte en lange termijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Slecht

Op korte termijn weet niet echt, op langere termijn zal het uiteraard net goed zijn.

1 kan geen kwaad

Op korte termijn slecht geheugen. Op lange termijn grotere kans op kanker dan normaal roken, geheugenverlies en depressie, als je dan doorgaat heb je kans op psychoses.

1 per paar weken kan zelfs gezond voor je zijn, maar elke dag maakt je letterlijk 'dommer' (doden van hersencellen) en dat merk je pas echt op lange termijn. Plus wat een ander hier zei..

door lange ternijn te roken zoals in jamaica zal het niet erg schadelijk zijn in jamaica is het 3 trekjes bijv dan spliff uitmake 10 min later weer aansteken weer paar trekjes en als je binnen half uurtje joint op hebt is het beter dan korte termijn dus in een keer je zal nooit echt zwaar stoned zijn enzo anders typ je ff in op google ganja in jamaica

Korte termijn- luiheid, concentratie verlies, korte termijn geheugen wordt aangetast Lange termijn- depressies, angstaanvallen, psychoses, korte termijn geheugen wordt aangetast en alle dingen die ook bij roken komen kijken maar dan versneld, een joint staat ongeveer gelijk aan 3 sigaretten. Punten als psychoses treden dan meestal pas op zodra je ermee stopt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100