Wat is een leuk verjaardags cadeau voor een zes jarige jongen?

ik heb zelf namelijk geen flauw idee....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kleine dingetjes. Jongetjes van zes hebben vaak al een mooie voorraad lego / auto's / Kapla (erg leuk trouwens als hij dat nog niet heeft) / dino's / treinen, noem maar op, en meer is dan meer 'op de grote hoop'. Spellen vinden ze soms wel leuk, maar moet je goed overleggen met de ouders ; als die geen zin hebben om met de kinderen regelmatig een bordspel te doen, blijft het maar in de kast liggen. Ik heb zelf twee dochters, en voor meisjes is het makkelijk en het aanbod ook veel groter. En ik heb bijna allen maar neefjes van 4 tot 11, dus ik sta regelmatig voor dit dillemma. Garages, roeiboten, stepjes, ik heb ze allemaal al eens gegeven of ze hebben ze al. De laatste keer zat ik echt met mijn handen in het haar (hij werd 8, heeft een grote broer en zus en echt ALLES al), en heb uiteindelijk besloten allemaal kleine dingen te kopen (had wel een budget dat op moest natuurlijk) die kleine jongetjes geweldig vinden; een scheetzak, een vergrootglas, een zaklantaarn, een supersoaker, een sleutelhanger met compas met zak'mes' (multitool zonder mes), een zak mega-ballonnen (met zo'n elastiekje er aan) , een katapult voor waterballonnen, een rol touw, kneedgum, allemaal van die dingen waar een klein jongetje nooit genoeg van heeft en die geen grote ruimte innemen en zo weer kapot / kwijt / op zijn. Ik heb nog nooit zes kleine jongetjes ene hele dag zo'n lol zien maken met zulke aanvankelijk in mijn ogen kleine kadootjes. Veruit het mooist en populairs was...de scheetzak ! Dus ga naar de speelgoedwinkel, probeer je voor te stellen wat je leuk zou vinden toen je zes was, en koop gewoon tot je budget op is. Succes verzekerd.

Een WII, daar zal hij erg blij mee zijn... En alle kans dat hij die nog niet heeft...

LEGO Leuk, goed voor het technisch inzicht en creativiteit..

Kapla. Ik weet niet of iemand het hier kent, maar het zijn langwerpige houten blokjes, waar je vanalles mee kunt bouwen.

Ha, die Eltigre; Ik heb nog nooit een jongen van die leeftijd gekend die niet van Lego hield.

Een racebaan! (Ook leuk voor papa (of de vader van de jongen)! Toegevoegd op 13-06-2009 10:55:08 Dominostenen kunnen natuurlijk ook. Dat is ook goed voor de creativiteit. Toegevoegd op 13-06-2009 10:58:57 Of waarom niet gezellig naar een pretpark?

Lego, Playmobil, Kappla, een vlieger, knutselsetje (zaag, hamer, tangetje en rolmaat/liniaal) Opblaaszwembadje, waterglijbaan. Iets wat zijn eigen creativiteit stimuleerd, of wat hem actief houdt/maakt. Computerspelletjes, als het echt moet dan is dat meer een herfst/winter cadeau, nu moet hij naar buiten, bewegen echt plezier hebben en niet virtueel.

Pim, Pam, Pet. Ganzeborden. Kleurboek met kleurpotloden. Klei-doos.

een kattepult

ik denk meer aan een nintendo ds hier kan je leuke spelletje mee spelen voor jong en oud. Toegevoegd op 13-06-2009 11:18:34 of zoiets als Lego,Kapla vond ik vroeger heel leuk. en succes met het cadeau ;)

Een fiets. Leeftijd naar fietsen zonder zijwieltjes komt er snel aan.

Het valt mij op dat de meesten als antwoord een of ander ding geven met een stekker of batterijen. Wat is er mis met een voetbal of rolschaatsen? Het kind is 6! Wat geef je zo'n kind als hij twaalf wordt,een eigen huis of zo?

Geen ze geen spelcomputer, maar iets om écht mee te kunnen spelen. Dat is vaak veel leuker, en verantwoorder ;) K'nex vond ikzelf vroeger ook altijd erg leuk, je hebt daar ook elektronische dingen van zodat je bewegende bouwwerken kan maken!

Verkleedspullen: Spiderman is HOT! Of een ouderwetse houten knel/tol..doet het altijd goed..knikkers?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100