Hoe zit deze actie in elkaar?

Je krijgt gratis rioolslang, moet verzendkosten betalen en je krijgt geld terug? Snap er helemaal niets van.

http://www.praxis.nl/acties/karcher_actie

Weet jij het antwoord?

/2500

Ke print de coupon , fult het in stuurt het geld en de coupon en de bon , het geld voor amoinistratiekosten enz bem je gewoonweg kwijt. Toegevoegd na 54 seconden: Sorry voor de spelling , dit was snel getyp op de ipod , dank u

Je koopt de hogedrukspuit, en dan stuur je je bon naar het aangegeven adres. Je maakt de verzendkosten over, en dan krijg je na 6 weken de gratis rioleringsset. Toegevoegd na 2 minuten: En je stuurt de coupon mee, en voor de garantie maak je een kopie van de bon van de hogedrukspuit.

Ze willen graag dat je een karcher hogedrukspuit koopt. Om klanten te lokken, bieden ze de assecoireset gratis aan, tegen verzendkosten. Ze gaan er vanuit dat de kosten van het weg geven van een set minder kost dan de winst op een hogedrukspuit & de toebehorens die je [welluicht in de toekomst] erbij koopt. in de praktijk blijkt dat dit soort acties wel klanten opleveren maar dat l;ang niet alle kopers ook de gratis actieset opvragen (bon vergeten op te sturen ed)

ik heb ook meegedaan aan deze actie heb netjes de verzendkosten betaald en na 6 weken nog geen rioolslang ik erheen gebeld en ze zeiden dat ze hem zouden opsturen. 2 dagen later inderdaad netjes mijn rioolslang gekregen en de dag erna nog 1 en dag erna weer 1.Zat ik met 3 slangen. Ik weer bellen dat ik er drie gekregen had en ze zeiden ach houdt ze maar want terug sturen is duurder.Heb er 2 op marktplaats verkocht a 50 euro per stuk,dus mijn hogedrukreiniger was ineens zo duur niet meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100