Wat betekent dit gebaar?

Sommige mensen hebben de onbedwingbare neiging om een vreemd gebaar met één of twee handen te maken als ze op de foto gaan. Waarom doen ze dat? Of wat betekent dat gebaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is het handgebaar voor liefde. Te vergelijken met het handgebaar voor vrede (twee vingers).

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/ILY_sign

Vredes oftewel het peaceteken

Dit is het "Rock on" gebaar. Wordt vaak gebruikt op Rock- en Metalconcerten. http://en.wikipedia.org/wiki/Sign_of_the_horns Wel in het Engels. Toegevoegd na 2 minuten: Het staat trouwens beter bekend onder "Sign of the horns". Als je dat even Googled, kom je ook een heel eind. :)

Het is het Ík hou van jullie'teken uit rock en roll. Als je de duim naar binnen draait, zijn het de uduivels horens. Toegevoegd na 1 minuut: Punt 2 in de link legt dit uit: Put your middle and ring fingers down into your palm whilst keeping the others straight, then place your thumb on top then either hold aloft, point at someone or hold across the chest. Do not place your thumb underneath or hold out to the side, also never hold the thumb out always keep it on the middle two fingers or it will become the sign language for I love you, unless you're a hippie or in love with a deaf person it's not really appropriate is it? Here is a picture of it being done wrong (in every way).

'Rock on' als het met de rug van de hand naar het publiek gemaakt wordt. 'Ik hou van je' als het met de palm van de hand naar je toe gebruikt wordt. Toegevoegd na 2 minuten: 'je' in de laatste zin is 'het publiek'. Deze tattoo-held gebruikt het dus in de zin van 'rock on' en houdt z'n duimpje fout. Zo doen de moderne rockers het, en ik zie ook steeds meer hip-hop gastjes het zo doen. Een soort spraakgebrek is dat, denk ik.

Het is de peace teken dat betekend vrede. Maar het lijkt ook op de logo van de voice of Holland.

PEACE vrede

Dit specifieke teken op de foto komt vooral voor in de rock en beeld de duivel uit met 2 horens.

Bronnen:
http://www.franklinterhorst.nl/Het%20Satan...

Rock and roll teken en het kunnen ook twee duivels horens betekenen.

''You Rock'' of duivelsoortjes.

Dat ie last heeft van het Downsyndroom

Er zijn heel veel betekenissen, maar ik hoorde laatst iemand zeggen dat las je je vingers zo hebt dat i dan I L U kan maken, oftewel I love you. Veel artiesten gebruiken het om het publiek te bedanken voor hun enthousiasme, en dan zeggen ze ook vaak I love you, dus het zou heel goed kunnen dat dat er mee bedoeld wordt.

hij gebaart:bel me!

Bronnen:
uit mijn eigen hoofd!ps ik doe het ook soms!

Dat betekent "I love you"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100