Ik wil gewoon net zoals andere zijn.Maar ik heb een licht verstandelijke beperking.Toch heb ik helaas geen vriendinnen.Terwijl ik er normaal uitzie!

Hoe kan ik in contact komen met mensen die ook een licht verstandelijke beperking hebben?En hoe kom ik anders in contact met jongeren die wel een vriendin als licht verstandelijke beperking willen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als jij het bent op je avatar, zie je er niet alleen normaal, maar zelfs lief uit. Als ik niet te oud was en nog geen vriendinnetje had, zou ik best je vriendje willen zijn. Die andere meisjes weten niet wat ze missen ,maar volgens mij loop je er vandaag of morgen nog wel een tegen het lijf, die je wel ligt!

Ik denk dat jij dat best kan, alleen denk ik dat je niet direct moet beginnen in heb een verstandelijke handicap! Mensen nemen je zoals je bent, en je hebt toch ook vriendinnen op school denk ik? Als je begint zoals hier, misschien schrikken kinderen dan van jou, je kan dat ook zeggen als je al een tijdje met iemand om gaat. Ik weet niet of het dat is natuurlijk, maar zou kunnen! En idd je ziet er helemaal niet verkeerd uit, dus daar ligt het niet aan! Toegevoegd na 1 minuut: Zit je op speciaal onderwijs, dan ben je toch al samen met andere kinderen die allemaal wel iets hebben?

Ben je al lid van een vereniging? sport, of zang of wat je maar leuk vindt. Dan kun je al je kennissenkring uitbreiden, en misschien zit daar ook n goede vriend tussen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100