Hoe herken ik echte swarovski ? Is deze gesigneerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij zijn ze niet gesigneerd maar je moet gewoon naar een officiele dealer gaan dan weet je zeker dat je een echte hebt. Of via hun website. Toegevoegd na 55 minuten: het schijnt ook te maken te hebben met de hoeveelheid lood in het kristal .hoe meer hoe beter.

Bronnen:
http://www.swarovski.com/Web_US/en/index?B...

Als aanvulling op de site van Werk vond ik ook deze en Nederlandstalige: http://www.dequino.nl/index.php?menu=3&submenu=3&subsub=1 Wil je echt zekerheid dan kan je natuurlijk met hun gaan bellen, mailen, langsgaan of een goede detailfoto ze mailen enz? Succes!

ik heb 3 stukken van swarovski... en bij alle drie staat een klein zwaantje erin, ook heb ik er een certificaat van echtheid bij.. daar moet je opletten dat er een zwaantje instaat..

Glasobjecten worden gemerkt, volgens mij met een zwaantje. Sieraden (die in hun geheel door S. zijn gemaakt) ook, ik had ooit een ketting met een klein hangdingetje bij het slotje dat het echt was. Kralen worden moeilijk. Ze kunnen niet elke kraal merken. Als je veel geld gaat uitgeven voor iets moois, koop dan bij een dealer of laat het merkje zien voor je geld geeft (als je op marktplaats of zo koopt) Bij kralen moet je voorzichtig zijn, als ik zie hoeveel miljoen kralen van S. er worden aangeboden vraag ik me wel eens af...

Eerst was het een edelweiss later een zwaan, natuurlijk een gesigneerd certificaat is de beste garantie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100