Welk verbod moet er volgens jou komen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kort en snel antwoord, Brommers, brommers en nog eens brommers. En dan vooral de een of andere regel rond akoestiek, wat een herrie maken die krengen.

Verbod op nieuwe verboden ?

Mopperen

Een verbod op motoren die een geluid boven de pijngrens produceren. Ik snap er niets van dat die rond mogen rijden.

Een z-verbod.. de z van zeuren, zeiken, zaniken en zagen.

Verbod op het aantasten van andermans privacy.

Een verbod op geweldadige haatideologieën, dat lijkt me wel wat. Want ik ben tegen geweld. En tegen haat. Dus dat komt dan goed uit.

Een verbod op alle reclames van leen-instellingen.

verbod op dronkelappen....

Een verbod op vreemdgaan

het verbod op het beter weten dan ik. nee ;-) een verbod om esmee denters nog 1 keer uit te zenden, te laten zingen of überhaupt te spreken.

Het verbod om zonder nadenken kinderen in de wereld te schoppen. De wereld is overbevolkt en we zitten niet te wachten op mensen die alleen maar hulpbehoevend zijn of toch nooit genoeg te eten kunnen krijgen.

In het lijstje van oorverdovende motoren en brommers zouden sportuitlaten ook niet misstaan, maar... ...er zou eerst maar eens voor moeten worden gezorgd, dat bestaande verboden en andere regels wel goed worden nageleefd. En dan maar eens zien, of er echt nog meer regeltjes nodig zijn; misschien blijken er wel een paar overbodig te zijn. Want ons land staat nu al bol van de regels, die toch met de voeten worden getreden.

Een zwaar verbod op dierenmishandeling.

Er moet een verbod komen tegen het eindeloze gezeur in de politiek. Maanden soms jaren wordt er vergaderd over onzinnige zaken, terwijl de belangrijke zaken niet aan bod komen. Ze zouden net als hier een strenge moderator moeten hebben, die zo af en toe de knop omdraait. Volgende zaak!!!!!

Een verbod om te stemmen als je IQ lager is dan die van Jody Bernal...

Een paar goeie verboden om de Nederlandse cultuur en tradities te behouden zou niet verkeerd zijn. Nog even en de Nederlander bestaat echt niet meer. Welke verboden dan? Die zal ik maar niet noemen, want dan wordt mijn antwoord vast verwijderd ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100