Vraag 1 U krijgt in een groot warenhuis 10 euro teveel terug bij de kassa wat doet U

Weet jij het antwoord?

/2500

flesje wijn en pakje sigaretten ervan kopen...en door gaan met mn leven...

Ik ga vaker naar de desbetreffende warenhuis.

Dit vind ik geen diefstal; ik zou het houden. Het is niet altijd erg om te profiteren van andermans fouten. Toegevoegd op 27-05-2009 19:59:31 Een dronken barman dacht trouwens eens dat ik met 50 betaalde in plaats van 20. Vond ik niet zo vervelend.. ;-)

Ik geef grootmoedig toe : indien vriendelijke kassierster, direkt teruggeven , indien nors , bijhouden.

Ik ben een principieel iemand. Ik zou het dus terug geven. Maar mezelf kennende zou ik me later voor de hoofd slaan en zeggen dat het stom is dat ik het terug heb gegeven. Alhoewel 10 euro is niet heel erg veel wel mooi meegenomen maar dat is het niet waard.

Mijn gevoel zal dat ter plekke bepalen... Ik zou het terug kunnen geven, maar ook kunnen houden... En dat ga ik doen op alle vragen die je nog gaat stellen en dan geef ik geen antwoord meer, want dan zou ik moeten worden gewist en dat laat ik niet gebeuren... vandaar...

Alleen in het theehuis wijs ik zo'n vergissing, als ik het al zie.

Meteen voluit : Het feest kan beginnen want .........

Ik geef "de kassa" €5 terug, Eerlijk delen....

Ik geef het terug, ik kan echt die avond niet slapen als ik dat niet doe...grappig voor het laatst gebeurde precies zoiets...ik kreeg 460 euro...terwijl ik gewoon wat terugbracht en 20 euro moest krijgen...

Hangt ervan af wat ik gekocht hebt. Als ik een auto gekocht zou hebben, zou ik 't waarschijnlijk houden. Als ik een zak nootjes gekocht zou hebben bij de lokale pindaboer, zou ik 't hoogstwaarschijnlijk terug geven.

Ik geef het altijd terug. Ben veel te bang dat ze er alsnog achter komen voordat ik de winkel uit ben. Word je teruggeroepen en moet je net doen alsof je het niet door had. Dat is het me niet waard.

ik zou het terug geven,de gene , die achter de kassa zit moet het dan zelf terug.en dat is dan niet nodig.

geld houden, je betaald al teveel belasting

Ik zou het houden denk ik :D

Dit hangt af van de houding van de cassiere. Bij de meeste supermarkten lijkt er meer een communistische sfeer te hangen van 'ik krijg mn geld toch wel, maakt niet uit wat ik doe'. Zolang er geen klantvriendelijkheid is hou ik het. In alle andere gevallen geef ik het gewoon terug.

Terug geven. Toegevoegd op 27-05-2009 21:21:55 Verder ben ik van de PIN.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100