Stel dat er Aliens zouden landen op aarde, hoe zouden ze er volgens jou uit zien?

En wat zouden hun intenties kunnen zijn voor hun bezoek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In ieder geval 3 benen waarvan een achter in het midden. Ook 3 armen, waarvan een op de rug. Hun ogen,groot en groen, 2 voor en 2 achter Door dit alles kunnen ze zowel voor als achteruit lopen. Hun lichaam is veel meer gedrongen dan bij ons Hun mond meer ronder, met rondom lippen. Hun lichaamsgeur houdt alle insecten op afstand. Ze eten hoofdzakelijk katten. Ze zijn sterk behaard en kennen geen bikinilijn. Ze dragen geen kleding, is ook niet nodig met al dat haar, wel kan je goed zien wie de vrouwtjes zijn!!!!! Hun vacht blauwachtig met violette strepen. Een dubbele rij tanden, breder en ronder dan de onze. Ik kan niet vertellen hoe de paring gaat, want ik ben hard weggelopen voor de stank!!!!!!

Zeer waarschijnlijk niet zoals in de films. We kunnen het niet weten. Ik denk dat ze er heel ander uit zullen zien omdat hun omstandigheden thuis heel anders zullen zijn.

Ik denk dat ze er heel anders uit zullen zien dan wij. En als ze hier landen dan zijn ze waarschijnlijk slimmer dan wij, want anders waren wij wel bij hun geland. Ik denk dat ze dan hierheen gekomen zijn om iets te leren over wie wij zijn en wat wij doen.

Ik vermoed hetzelfde als dat ze niet zouden landen op aarde :-)

als ze een beetje op ons lijken dan zijn ze behoorlijk nieuwsgierig, willen ze graag ergens wat winst aan overhouden en wat macht uitoefenen. Dit zijn goede redenen om es langs te komen. De vraag is echter of ze op ons zouden lijken, en of hun evolutie misschien gewoon heel anders is gegaan dan de onze, door net iets andere omstandigheden enzo.. je weet het niet..

Ik denk dat ze er zo uit zien: http://www.goeievraag.nl/profiel/wilma Stel dat de aliens dommer zijn dan wij, dan hebben we toch niets aan ze. Stel dat de aliens slimmer zijn dan wij, dan vinden zij ons wel. Hun intentie, net zoals wij die hebben tegenover hun. Ontdekken.

De Alien's die 't verst geëvolueerd zijn, hebben verreweg de meeste kans hier te geraken. Als ze ver geëvolueerd zijn, hebben ze hun bouwstoffen (genen) waarschijnlijk ook zeer ver zelf gemodificeerd, zoals ook de mensheid binnenkort zal doen. Ze kunnen er daarom veel onnatuurlijker uitzien dan je op grond van de statistiek van onze medewezens zoals wij die op Aarde zien, zou verwachten. Ik zou zeggen dat, àls we Alien's zouden ontmoeten, dat ze ook zeer ver gemengd zouden zijn met robot-technieken. Wellicht zelfs zo ver, dat 't gewoon complete robots lijken met nog wel een soort van natuurlijke hersenen als besturing. Die hersenen zouden dan wel hevig worden ondersteund door computers en dan verre verre verre opvolgers van onze computers - en uiteraard met Open Source - Closed Source is gewoon te instabiel en te commercieel gebleken.

Als ET.

Mooier dan wij :) Op bezoek komen?

Als predators

Wat me altijd opvalt aan SF-films is dat de meeste aliens, hoe vreemd ze er ook uitzien, toch meestal ogen, neus mond, oren, romp, ledematen, hoofd hebben en ook vaak nog in de hoeveelheden en volgorde als de mens. Waarom eigenlijk? Ook bestaan ze meestal uit materie. Ik kan me rustig indenken dat aliens bijvoorbeeld een soort energieveld zijn of zo. Misschien wel niet waarneembaar met onze zintuigen.

Ons allemaal vermoorden haha. Wat een vraag..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100