Bestaan er mannen die NIET vreemd gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan twijfel ik of dat wel mannen zijn of toch iets anders... Dus Nee, dat bestaat niet...

Natuurlijk bestaan die!

Moi.

Neen, heb ze net even gevraagd, en nee die bestaan niet.... Toegevoegd op 23-05-2009 19:34:58 Een 'onzin vraag' vraagt om een 'onzin antwoord'......

onder anderen ondergetekende.

Ja, mannen die geen relatie hebben.

Ja hoor, ik zal je het NOG sterker vertellen: er bestaan zelfs vrouwen die niet vreemd gaan.

Ja die bestaan.

Ja, die bestaan maar dat is een rationele keuze.

Dat soort mannen gaan noodgedwongen niet vreemd. Maar als ze de keuze hadden...

IKKE

Ik ben pas 20 jaar getrouwd en heb in die tijd nog nooit de behoefte gevoeld om vreemd te gaan. Gelukkig kom ik thuis genoeg aan m'n trekken zodat ik niet buiten de deur hoef te "eten".

Natuurlijk bestaan er mannen die NIET vreemdgaan. Ik ken genoeg koppels die al vele jaren gelukkig zijn en nooit de behoefte aan een andere vrouw hebben gehad. Ook ik heb hier geen enkele behoefte aan. Dus ja, betrouwbare mannen bestaan wel degelijk.

Precies......gewoon even je eigen frustraties botvieren op een site die daar niet voor bestemd is....succes! Antwoord; natuurlijk.....misschien moet je met de mannen praten ipv vragen stellen op goeievraag

Als je onder vreemd gaan verstaat 'sex hebben met een ander dan je partner': ja, er zijn heel erg veel mannen gewoon trouw aan hun partner, veel meer trouwe dan ontrouwe, vermoed ik. Als je onder vreemd gaan al verstaat 'fantaseren over sex met een andere vrouw': die mannen zijn uiterst zeldzaam.

Ik.

Ja, meerderen blijkbaar volgens de antwoorden hiervoor en ik sluit me hier van harte bij aan.

De meeste stellen zich eerst voor

ze schijnen te bestaan, mijn idee is dat zolang je relatie goed is je er niet voor open staat, maar als je relatie om een of andere reden een stuk minder is je veel gevoeliger bent voor andere soorten van relatie. als een vrouw bijvoorbeeld al jaren lang niet van haar partner heeft gehoord dat ze er leuk of mooi uitziet en een ander maakt haar een paar complimentjes, staat ze veel opener, dit geldt voor mannen denk ik net zo goed

Natuurlijk bestaan ze. Ik denk echter wel dat het voor mannen in het algemeen moeilijker is om monogaam te blijven dan voor vrouwen. Zit ergens in de genen.

Nee, ze hebben nl twee handen

Er is maar 1 persoon betrouwbaar ! En dat ben je zelf ! Mannen en vrouwen die zeggen het niet te doen , tsja ik weet het niet. Ik vertrouw alleen mezelf. En ga niet vreemd.

Ikke!

Het lijkt of het een uitzondering is als een man niet vreemd gaat. Ik ben er met een getrouwd, al meer dan 30 jaar.

Natuurlijk bestaan die, er zijn ook mannen zonder relatie ;)

Ja, de mijne ! Maar ze zijn er wel hoor, geen zorgen, die ene speciale zal jou heus wel vinden =)..

Ja ik weet het 100% zeker.

tuurlijk zijn er mannen die niet vreemd gaan. Ook mannen zijn te vertrouwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100