iemand nog een goed programma om voor downloaden van muziel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als LIMEWIRE er nog was :'( Had ik je die aanbevolen.. Maar ik ga nu bearshare downloaden, dit blijkt ook een redelijk goed programma te zijn. Dus misschien kun je die proberen

Ik gebruik Ares. Werkt bij mij altijd goed!

Free studio manager, hiermee kan je van youtube downloaden, en aangezien bijna alles op youtube staat.... (en kan je ook van te voren luisteren of het een goed/leuk nummer is) en na mijn weten geen kans op virus...(?)

je kunt veel beter torrents downloaden. dit is veel makkelijker, en veel minder virussen. :) zo kun je hele albums downloaden, en er is veel meer te vinden als bij limewire-achtige programma's. (limewire bestaat niet meer, ik weet het) als je meer uitleg wilt over torrents downloaden, dan zie ik wel een reactie, en dan leg ik alles uit. (hier het torrentprogramma ---> http://www.utorrent.com/ )

een Limewire-achtig programma is Frostwire, lekker snel en een uitgebreid netwerk. http://www.frostwire.com/?id=downloads

Torrents zijn goed om mee te downloaden.. Kan wat meer tijd kosten om te zoeken, maar het downloaden zelf gaat sneller en veiliger, en je kan recensies lezen van andere gebruikers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100