Wat voel je als je zwanger bent?

Ik ben dus 6 keer de pil vergeten in een strip en nu was mijn vraag wat voel je als je zwanger bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan wordt je buik zwaarder. En dat voel je.

Als dat deze maand is gebeurd,voel je in ieder geval nog geen "leven". Haal een predictortest,dan weet je het zo.

gespannen borsten, misselijkheidsvlagen, zware, opgeblazen buik, lichte ongesteldheidsgevoel... etc etc. Er zijn tientallen beginsymptomen. Om zekerheid te krijgen: gewoon testen. Haal bij de kruitvat 2 voor 5 euro, die zijn prima, Clearblue is ook top. Je kunt van alles voelen in je buik, maar je lichaam is heel goed om jezelf voor de gek te houden! Lees maar eens verschillende fora op sites als babybrabbel.net of google eens op symptomen zwangerschap. Ga voor zekerheid en test!

Zolang jij bang bet zwanger te zijn, voel je alles, of je denkt dat je wat voelt. Het enige wat je kunt doen is wachten of je ongesteld wordt of niet. Dan de volgende stap: feestje als je wel ongesteld wordt, denken wat je moet doen als je het niet wordt. En intussen bedenken hoe je de pil niet meer gaat evrgeten. 6 keer in een strip lijkt me wel wel hel erg veel. dan kun je beter zeggen dat je er af en toe aan gedacht hebt.

Je kunt van alles voelen: van vreselijk sjaggerijnig zonder bekende oorzaak, tot misselijkheid en pijnlijke borsten. Of je voelt niets. Haal in ieder geval een test. Of je had - maar dat is misschien achteraf gepraat - een morningafterpil kunnen halen. Zes keer per 4 weken de pil vergeten is niet niks. Bevestig de strip aan de tube tandpasta, die gebruik je in ieder geval een of twee keer per dag en dan word je er wellicht aan herinnerd.

Aanvulling op de eerdere antwoorden: -Vaker moeten plassen. -Omdat je reuk verandert, kunnen dingen ineens anders/vies ruiken. B.v. vlees, koffie, kookluchtjes. Ik luste b.v. geen koffie meer. -Emotioneler zijn (eerder verdrietig, eerder boos).

Ik wist het meteen, heel gek, maar dat voelde ik. Werd wakker, stond op en zo uit het niks, zei een stemmetje tegen mij, sjaan, je bent zwanger. Ik een test gekocht en verrek, het klopte.

Een toenemend onderbuik gevoel :-)

Het ligt eraan hoe ver je heen bent... In het begin inderdaad het gevoel dat je ongesteld moet worden. Soms kun je wat duidelig zijn. Maar de echte kenmerken van zwanger-zijn begint meestal als je zo'n 2 weken zwanger bent. Echter, voor iedere vrouw is het weer anders en ook bij elke zwangerschap ervaar je anders is mijn ervaring na 3 zwangerschappen. Ik zou als ik jou was inderdaad een zwangerschapstestje halen en je ochtend-urine gebruiken. Daar zitten dan de meeste zwangerschapshormonen in, MOCHT je zwanger zijn natuurlijk.......... Mocht het zo zijn geniet er dan enorm van, ook al is het ongepland.........! Succes meid! Toegevoegd na 1 minuut: "duizelig zijn" bedoel ik natuurlijk

Bronnen:
Eigen ervaring

oei das niet zo handig. er zijn heel veel symptomen maar wel bij elke vrouw anders. je kan misselijk zijn,zwaardere of gevoelige borsten,beetje het gevoel krijgen alsof je ongesteld moet worden enz.. ik zou als je twijfelt gewoon een testje doen dan weet je het tenminste zeker.gebruik je trouwens geen condoom? want als je die gebruikt zou het ook geen probleem moeten zijn en zou je normaal niet zwanger zijn.

op het internet is erg veel info. Het is bij ieder anders

Bronnen:
google

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100