is er iets mis?

ik heb een paar dagen geleden een zwangerschapstest gedaan, die was positief.
de zwangerschap is ook bevestigd door de huisarts (4 weken zij ze).
vandaag heb ik plots wat bloedverlies.
heb meteen opnieuw een test gedaan, die is negatief.
is er wat fout gegaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe vervelend het ook is daar lijkt het wel op. De testen van tegenwoordig zijn heel erg betrouwbaar dus een negatieve uitslag betekent dat het mis is.

Het kan zijn dat je in een vroeg stadium een abortus hebt gehad. Als de vrucht niet levensvatbaar is, zou dat door de natuur zo geregeld kunnen worden. Als je er erg naar hebt uitgezien, dan hoop ik dat het je niet te veel verdriet doet. Sterkte gewenst. Toegevoegd na 16 uur: Zie: http://www.vrouwenarts.nl/pagina/left/verloskunde/zwangerschap/vroege_zwangerschap/miskraam

een ding moet ik je even rechtzetten... vandaag heb je wat bloedverlies.. en je hebt een nieuwe test gedaan.. en die was negatief.. nou meid ik weet niet wat voor lichaam je hebt maar t hormoon wat in je zit als je zwanger bent loopt niet met wat bloedverlies weg hoor.. daar gaan dagen overheen. en dan zit je toch niet aan het publiek van G.V te vragen of er iets fout is gegaan.. dan ben je toch al in t ziekenhuis geweest ook al is t zaterdag? misschien even de eerste test nog even goed bekijken of het toen al negatief was..

Ik kan mij voorstellen dat je hiervan schrikt dat je bloedverlies hebt.Sommige vrouwen hebben dit in de zwangerschap.Als ik jou een advies mag geven neem contact op met je huisarts en vraag of er bloed afgenomen kan worden bij jou.Hier kunnen ze zien of je nog genoeg zwangerschapshormonen in je bloed hebt zitten.Succes

Sommige vrouwen hebben wel nog last van wat bloedverlies tijdens de zwangerschap, soms zelf in een laat stadium. Ik zou als ik het niet vertrouwde weer een arts opzoeken voor de zekerheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100