Ik ben een dag te laat begonnen met een nieuwe pilstrip en heb mijn menstruatie niet gehad op de dag dat ik ze normaal krijg. Is dit normaal?

Ik ben een dag te laat begonnen met een nieuwe pilstrip en het mijn menstruatie niet gehad op de dag dat ik ze normaal krijg. Is dot normaal? Komt mijn menstruatie nu ook een dag later. Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat je je menstruatie niet gehad hebt op de dag dat het normaal komt, is normaal zeker in de eerste jaren dat je menstrueert, je cyclus moet dan nog op gang komen. De pil een dag later innemen dan normaal moet je niet doen, tenzij dit binnen 12 uur is geweest dat je hem normaal innam, dan kun je hem nog gewoon slikken en de volgende op het normale tijdstip innemen, dan ben je nog gewoon beschermd tegen zwangerschap. Indien je de pil langer dan 12 uur te laat hebt ingenomen, dan ben je met het weer normaal slikken van de pil een week niet beschermd tegen zwangerschap, gebruik dus minimaal een week een condoom tijdens gemeenschap. Meer informatie in de linken. Als je 1 dag later begint met de pil slikken, schuift je menstruatie ook 1 dag op. Toegevoegd na 4 minuten: Als je later dan gebruikelijk ongesteld bent geworden, dan is er niets aan de hand. Ben je helemaal niet ongesteld geworden, doe dan een zwangerschapstest, deze zijn te koop bij apotheek en drogisterij.

Bronnen:
http://www.anticonceptie-online.nl/help.htm
http://www.netdokter.nl/index.cfm?act=them...

Helemaal normaal niks aan de hand gewoon slikken en stoppen in je stopweek t is alleen een dagje verschil nu

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100