na 9 dagen geen menstruatie te hebben gehad, alsnog ongesteld worden? kun je dan ook zwanger zijn?

kan je dan ook zwanger zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee

Nee,als je ongesteld bent geworden ben je niet zwanger.Meer kan ik er niet aan toevoegen.

Ja, dat kan wel. Echter, die kans is erg klein. In principe betekend ongesteld zijn dat je niet zwanger bent, maar hierop zijn uitzonderingen bekend. Wil je zekerheid, doe dan een zwangerschaps test.

Je kunt best zwanger zijn wanneer je wat bloed verloren hebt, dat kan wijzen op de innesteling van het eitje. Maar een periode van 9 dagen is wel erg lang. Wanneer je hormoonhuishouding in de war is kun je ook weer snel gaan menstrueren wanneer je dat nog maar net achter de rug hebt. Ook kan het een tijdje uitblijven. Hou eens een schema bij wanneer je mentrueerd en hoe lang. Wanneer het zo onregelmatig blijft ga er dan mee naar de huisarts, deze kan je adviseren een poosje aan de pil te gaan om je hormoonhuishouding weer in een normaal ritme te krijgen. Ik heb hetzelfde gehad.

Wel als het geen ongesteldheid maar een innestelingsbloeding is. Dit lijkt wel een beetje op een hele lichte ongesteldheid. Als je niet erg oplettend bent kun je je erdoor vergissen.

Kan, ik heb een nichtje die een tweeling heeft gekregen waarbij tussen het moment van verwekking 2 maanden zat, Maar het zijn uitzonderingen. Zeg maar zeldzaam.

het is niet uitgesloten, want ik ken vele dames die menstrueren terwijl ze toch zwanger zijn, dus je weet het maar nooit. toch even de arts raadplegen zou ik zeggen.

Ik ken een vrouw die eerste 4 maand van haar zwangerschap gewoon ongesteld was. Verder geen problemen gehad ofzo, en bevallen van een gezond kind.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100