Waarom kunnen mannen niet zwanger worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat hun lichaam daar niet geschikt voor is

omdat ze geen baarmoeder hebben

Mannen representeren het scheppende principe en vrouwen representeren het barende principe... Mannen hebben geen reproducerende organen (baarmoeder en lacterende borsten), daarom kunnen ze niet zwanger worden...

Omdat iedereen dan enigst kind zou zijn. heb je wel eens een bevalling meegemaakt, wij als mannen doen niet aan zoveel pijn.

Mannen kunnen niet zwanger worden omdat vrouwen geen organen hebben waarmee ze een man kunnen bevruchten. En tussen mannen onderling lukt het ook al niet, maar daar heb ik geen verklaring voor.

Omdat mannen daar niet voor geschapen zijn!

Omdat mannen een nogal groot probleem krijgen om een baby via de penis geboren te laten worden.

omdat ze geen baarmoeder,eieerstokken hebben (en omdat ze het niet kunnen verdragen;))

Ze missen alles wat je ervoor nodig hebt.. plus als mannen kinderen moesten krijgen was de mens allang uitgestorven, dus wees blij ;)

Kunnen mannen zwanger worden? Antwoord van Bill Sones en Rich Sones is (JA.!) Hoe zou het zijn om in de ruimte dood te gaan? Waarom is zoenen zo populair? En kun je doodgaan van het lachen? Het is slechts een greep uit de tientallen opmerkelijke vragen waar het boekje 'Kunnen mannen zwanger worden?' een antwoord op geeft. De auteurs hebben hun uiterste best gedaan om enkele hardnekkige fabeltjes te ontkrachten en antwoorden te geven op vragen die normaliter tot urenlange, oeverloze discussies leiden. En het echte antwoord zal je soms verrassen. Raar maar waar!

Bronnen:
http://www.gezondheidsnet.nl/medisch/media...

Mannen hebben geen vrouwlijke organen zoals een baarmoeder en eierstokken. Zolang er geen eierstokken aan wezig zijn komt er ook geen eicel vrij. Als je geen eicel hebt maar alleen een zaadcel kan er niks worden bevrucht. 2 zaadcellen gaan ook net samen omdat 1 zaadcel niet met een andere zaadcel kan samen smelten. Dat is net zo iets als dat vet en water samen niet een gemeenschappelijke vloeistof kan worden. Omdat het elkaar afstoot. Of zo iets als 2 plus polen van een magneet niet tegen elkaar aan willen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100