Kan ik zwanger zijn?

Ik ben maandag avond ongesteld worden, en dinsdag avond heb ik het onveilig gedaan (hij is niet klaargekomen, wel voorvocht denk ik) en woensdag avond deden we het weer en vandaag(donderdag) merkte ik dus dat ik niet meer ongesteld ben wat een beetje raar is want ben het pas 2/3 dagen en meestal ben ik het 5/6/7 dagen. Dus denken jullie dat het komt omdat ik zwanger ben? of gewoon toeval.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan zwanger raken van voorvocht. Maar dat van ongesteldheid kan 100 redenen hebben, dus dat zegt niks. Wil je het toch zeker weten, doe het voortaan dan met condoom een doe een zwangerschapstest. Succes!

Als je ongesteld bent ben je niet vruchtbaar. Je bent alleen vruchtbaar tijdens je eisprong. Dat is ongeveer 2 weken na je perdiode. Je kunt niet zwanger zijn.

Het antwoord hierboven is niet helemaal waar. Het klopt dat je alleen vruchtbaar bent tijdens de eisprong, maar het kan ook zijn als je geen regelmatige cyclus hebt dat de eisprong tijdens je menstruatie plaats vind. Maar ookal zou je zwanger zijn geraakt een van de afgelopen dagen zal dat er niet voor zorgen dat je menstruatie ineens ophoudt. Dit kan een andere oorzaak hebben. En als je het zeker wilt weten, je weet hoe je het kan uitsluiten..... SUCCES

De kans is klein maar tijdens je menstruatie kan een volgend eitje zijn gereipt en zich in een van de eileiders bevinden. Dat eitje kan dan bevruchtraken en zich innestelen aan de baarmoederwand. Maar om dat die wand nu juist word afgetoten, is dan kans weer klijn dan het blijft zitten. Doe het de volgende keer toch maar veilig, als je de kans nog meer wil verkleinen om niet zwanger te raken.... Volgen de menstruatie dus afwachten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100