ik ben al een week overtijd en heb al 3 testen gedaan allemaal negatief maar toch zwangerschapsverschijnselen wie weet antwoord?

Toegevoegd na 10 minuten:
ik ben al een week overtijd en heb al 3 testen gedaan allemaal negatief maar toch zwangerschapsverschijnselen wie weet antwoord? maar ik ben vorige week heel licht en om de paardagen licht bruine bloed gehad en heb erge pijn in me onderbuik en onderrug en ik heb ook erg last van opgezette buik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste, Dit zijn spannende momenten. Hoe regelmatig was je cyclus in het verleden? Als een cyclus van regelmatig naar onregelmatig gaat dan is het inderdaad verstandig om het goed in de gaten te houden. Als een zwangerschapstest "negatief" uitwijst wil dit niet 100% zeker zeggen dat het ook negatief is. Gebruik je een ClearBlue zwangerschapstest (aangezien die redelijk vroeg een goede indicatie geven)? Probeer het over een paar dagen nog even of ga morgen even naar de huisarts. Wat zijn je zwangerschap factoren? Want factoren + overtijd + bruine afscheiding in de week dat je ongesteld had moeten zijn (en dat kan dus een innestelingsbloeding zijn). Wellicht ben je toch zwanger. Maak je niet druk. Er is nog niets zeker maar neem nu wel de nodig stappen om zekerheid te krijgen. Wilde je zwanger worden? Heel veel succes komende dagen!!! Laat je het nog weten?

Ga even langs de huisarts om bloed te laten prikken. Een zwangerschapstest is niet altijd 100% betrouwbaar.

U kunt contact opnemen met uw huisarts.

Omdat negatief niet altijd negatief is bij een zwangerschapstest (positief is wel positief) Ga voor de zekerheid naar je huisarts, door stress kan de ongesteldheid ook wegblijven, zorg dat je uitsluitsel krijgt, dan voel je je er een stuk geruster onder dan nu in de onzekerheid zitten.

De meeste testen zijn volgens de fabrikant geschikt om te gebruiken als je 1 dag over tijd bent, dit is helaas niet waar, het duurt ongeveer 8 tot 10 dagen om voldoende zwangerschapshormonen in je urine te hebben. Dus maandag nog een test, of een bezoekje aan de huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100