Wanneer moet je met bevruchting gaan beginnen als je een kind wilt dat geboren wordt op 11-11-11?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in theorie 38 weken ervoor, ze rekenen altijd 40 weken maar dat is vanaf de 1ste dag van je laatste menstruatie, de werkelijk bevruchting is gemiddeld 14 dagen daarna Toegevoegd na 4 minuten: ik dacht, ik zal het even uitrekenen: NU NU NU deze week dus en daar zit gelijk het addertje onder het gras, heb je geen eisprong deze week wordt het al lastig EN zwangerschappen kunnen significant langer en korter duren, maar goed: voor de meeste kans: vanavond aan de slag!!!!

Vanochtend hoorde ik op de radio dat je maar snel moest beginnen. Wat snel is weet ik niet precies

± 9 maanden van te voren.

5 dagen geleden (ervan uitgaand dat het 9 maanden duurt)

Volgens de media deze week: http://zwanger.blog.nl/bizar/2011/02/15/baby-geboortedatum-11-11-11-nu-sex-week-14-februari-2011 (week 7 dus).

De eerste twee weken van februari ; en dan moet het ook nog in één schot raak zijn, en alles moet goed gaan. Dus eigenlijk ben je al net te laat. ALS....een hele grote ALS....ALS je kinderen zo precies zou kunnen plannen. Als moeder van twee te vroeg geboren kinderen die natuurlijk jarenlang tot over haar oren in de 'probleemzwangerschappen' heeft gezeten, walg ik tot op de dag van vandaag van mensen die denken dat kinderen krijgen iets is dat je 'even' doet of plant, alsof het een nieuwe auto betreft of een vakantie. Echt, om te kotsen, zo'n mentaliteit. Je moet maar helemaal afwachten of alles goed gaat en of je kind gezond is, of alles naar verwachting loopt, of je lichaam doet wat jij er van verwacht, en of je straks onder een roze of een grijze wolk terecht komt. En als er dan iets ook maar TOTAAL niet belangrijk is, is het wel de precieze verjaardag van je kind. Oppervlakkiger kan een mens in mijn ogen bijna niet zijn. Je kunt nog 'een wolde gooi doen tot eind april ; als je kind dan net op het randje (zo'n 26-28 weken geboren wordt en het is levensvatbaar, heb je óók gewonnen :roll:

Hoewel het een hele gok is kan je het proberen op 18 februari 2011. Dan moet de vrouw net een eisprong hebben gehad en een menstruatiecyclus hebben van 28 dagen en uitgaande van een zwangerschap van 38 weken en 1 dag. Artsen en verloskundigen zullen bij voorkeur het aantal dagen willen weten dat de vrouw niet ongesteld is geworden of de eerste dag van de laatste menstruatie. Hierop wordt dan een eerste schatting gedaan die is meegenomen in calculators die ik ook heb gebruikt. Toegevoegd na 2 minuten: In de bevallingscalculator in de link kan je aangeven wat de laatste menstruatiedag is en de lengte van de periode. Dat is al een wat nauwkeurigere meting. Na de bevruchting kan je op een gegeven moment een echo maken, waarbij de datum wordt herberekend a.d.h.v. de groei. Toegevoegd na 5 minuten: Misschien is bijgaande link vooral leuk voor vrouwen die echt zwanger zijn in deze periode. Toegevoegd na 6 minuten: Of vrouwen met kinderwens die twee weken geleden ongesteld zijn geworden.

Bronnen:
http://babyplaza.be/tools/zwangerschap.php

vandaag! (16-2-2011) maar of het leuk is voor het kind om op die datum jarig te zijn betwijfel ik. de kans is namelijk vrij groot dat zijn vriendjes ook die dag jarig zijn.

Vorige week, kans voorbij laten gaan.

Zou nu zo ongeveer zijn. Echter het gebeurt meestal niet dat een kind ook op de uitgerekende datum geboren wordt. Meestal is het ervoor of erna.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100