Kan ik zwanger zijn na een week te vroege bloeding?

Ik heb 1 week voordat ik ongesteld moest worden 1 dag heel veel en helder bloed verloren zonder krampen Heel anders dan normaal. Een week later begon elke ochtend misselijk, zelfs een dag lang overgeven en ben ontzettend moe
Even voor de duidelijkheid Ik heb onveilige sex gehad rond mijn eisprong. Kan het zijn dat ik toch zwanger ben ondanks die(rare) bloeding?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan zeker! Die rare bloeding van één dag kan een innestelingsbloeding geweest zijn. Soms raakt het vruchtje een adertje terwijl het zich innestelt in de baarmoederwand, dat geeft een bloeding. Ik begrijp dat je nu voorbij de tijd bent dat je normaal ongesteld had moeten worden? Dan is nu een goed moment voor een zwangerschapstest.

ja, als je misselijk en moe enso bent, dat ben je ook vaak de eerste dagen als je zwanger bent.

Zou heel goed kunnen. Die even een zwangerschapstest zou ik zeggen. Zo niet, ga even langs de huisarts..

Ja, dat kan, want het kan een innestelingsbloeding zijn geweest. Die is niet zo hevig, dus 1 dag doet daar heel sterk aan denken. Voor alle zekerheid zou ik NA de dag dat je ongesteld had moeten worden een test (laten) doen, maar de kans dat je zwanger bent lijkt me inderdaad vrij groot. Natuurlijk bestaat er een kans dat je door de angst (of juist sterke wens) voor zwangerschap bepaalde verschijnselen vertoont die daar sterk mee geassocieerd worden, de misselijkheid en de vermoeidheid. Daardoor geven die an sich geen garantie, dus moet je die test zeker even doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100