Verkering zonder zoenen kan toch gewoon?

Ik heb nou bijna een half jaar verkering, maar nog niet echt gezoend, dus niet getongd. Het enige wat we soms doen is afscheidskusje als hij weg moet. Maar dat is toch niet raar ofzo? Terwijl ze het in elke film, elk boek en in de meeste raad hebben over verkering=zoenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is helemaal niet verkeerd! Doet het gewoon wanneer jij er klaar voor bent! Als hij begint te zeuren is het geen goed vriendje. Doe het op wanneer jij er klaar voor bent! Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoel, wil hij wel verder dan een afscheidskusje?

Wat mij betreft is het niet raar dat je, je vriend niet tongt. Iedereen is anders. Sommigen mensen zijn eerder bereid om te tongen dan dat de ander dat is. Jij en je vriend moeten zelf weten wanneer jullie hier toe bereid zijn.

Tuurlijk kan dat, iedereen heeft een relatie op hun eigen manier, en als het bij jullie niet voorkomt maakt dat toch niks uit. Je kunt ook van elkaar houden zonder zoenen of wat dan ook, doe het gewoon als jullie er allebei klaar voor zijn!

Natuurlijk kan het zonder, maar dan mis je toch wel één van de spannende dingen van verkering!

Sterker nog, wees er blij mee, juist omdat hij niet perse verder wil, is de kans groter dat het hem echt om jou gaat en niet om allerlei sexuele bijzaken in wat voor vorm dan ook.

Je hebt verkering met elkaar omdat je elkaar leuk / lief / aardig vindt. Het is iets tussen jou en je vriend. Daarbij hoeven anderen niet te vertellen hoe je elkaar moet laten zien hoe blij je met elkaar bent. Overal komt inderdaad de boodschap naar voren: verkering is zoenen. Trek je daar vooral niks van aan. Laat je niet onzeker maken maar geniet van elkaars aanwezigheid. Ook al zitten jullie samen uren zwijgend een boek te lezen, onkruid te wieden, een appeltaart te maken, of een potje te ganzenborden. Kortom: ook al vindt iedereen dat jullie geen spannende dingen samen doen, als jullie daar plezier aan beleven is het toch mooi?

tuurlijk is dit niet raar, het is heel gewoon juist! dit laat zien dat je getuigd van uithoudingsvermogen want ik zou het niet kunnen. (tong)zoen gewoon als je er klaar voor bent, mocht hij verder willen en daar op aandringen is hij jou blijkbaar niet waard. liefde gaat niet alleen over zoenen.

nee dat is niet raar iedereen gaat daar zo ver in als hij of zij wilt

Raar is het niet Je zou het als je even goed nadenkt het wat kunnen splitsen. je zit nu met je vriendje nog in de aardigheid fase waarbij je langzaam aan elkaar kan wennen. Alles wat je doet is nu nog wat los van diepere emoties en eigenlijk nog een beetje op het vlak van de etiquette van de hofmakerij. beetje ouderwets woord maar wel leuk dacht ik. Waar de man het meest op aandringt is toch de meer sexuele kant van de zaken maar wellicht dat jij meer de emotionele diepte in wil. ik moet zeggen dat hij zich wel erg inhoudt maar wellicht ben je zelf nog erg verlegen en daar houdt hij heel goed rekening mee een goeie jongen dus. Hou er ook rekening mee dat voor tongzoenen er toch een beetje sexueel energie een rol speelt. en denk dat je daar zelf nog erg aan moet wennen. Maar je moet het z zelf misschien ook een beetje toestaan En dus ook een beetje risico moet nemen om wat diepere emoties aan elkaar te delen. en daar lichamelijk uitdrukking aan geven dan gaat het opeens een stuk sneller.

hoi(eig. moet ik alláng slapen weet je),maar ok,: he,ik geloof zélf dat je zoenen alletwee moet voelen/willen k? Ik en mijn vriendin is natuurlijk gegaan,k? snappie? We vroegen gewoon wat we van elkaar wilden --ja,weetje: dan wisten wee al wél dat we elkaar leuk vonden (pffff,.... met sms-en gaat messageneller,maar ja,ok..._) We wilden weten en vroegen wat ons ding was weet je? Ga iets leuks doen met d'r ,vraag wat ze leuk vind enzo,weet je.Hey,mzzzzl!!!! Toegevoegd na 18 minuten: pfff...: ok,yoh,:-) sh........t!!!!! ok, je moet gewoon uitzoeken wat ze van elke leuke (= romantische,pffff.... die restregels hier van "goeie Ned. tekst"pfffft ....) ok,.maar goed: vriend(+-in) vind.Hey,k.joh.mzzl + succes =s=uc6!!! ok., mzzzl,ok????doeiiiiiiiii.

Het enige dat raar is als je verkering hebt, is als je dingen doet die je niet wilt, alleen omdat je denkt dat het zo hoort. Jullie zijn dus heel normaal!

Verkering is iets dat je samen met de persoon, waarmee je verkering hebt deelt. Voor iedereen kan dat wat anders zijn. Als jij verkering wil zonder te zoenen dan heb je dat toch? Dan maakt dat toch helemaal niet uit!

ja is raar.na een half jaar?? hoe oud zijn jullie?

Nee hoor, zo raar is dat niet. Je moet hierin niet verdergaan dan je zelf wilt. Het zoenen, al dan niet met tong, komt vanzelf wel een keer als jullie eraan toe zijn. Zolang dat niet zo is, niets aan de hand. Maak gewoon samen plezier, geniet ervan en de rest volgt vanzelf als jullie echt samen verder willen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100