een leuk kado voor je vriendin die terug komt van vakantie

Mijn vriendin komt volgende week vrijdag terug van vakantie, heb der dan 5 weken niet gezien en vroeg me af wat nou echt een leuk kado is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ontbijt service. Zij komen ontbijt brengen, kant en klaar, lekker vers met een roosje erbij. Hartstikke leuk ,gewoon even googlen voor 1 bij jou in de buurt. Of zelf koken en het superromantisch maken. Haar kamer helemaal vol kaarsen,bloemen, lekker hapjes, haar dan een massage geven. Genoeg leuks te bedenken. En kijk eens bij google naar bijzondere cadeaus. Succes!

Een lekker kussentje waarmee ze even bij kan komen van zo'n lange vakantie. Toegevoegd na 55 seconden: En een bos bloemen en drop erbij geven kan ook geen kwaad.

haar opwachten bij de aankomst hal met een bos bloemen

Als ze op zichzelf woont is een ontbijtpakketje misschien leuk. Croissantjes, bolletjes, kaas, pakje melk, wat aardbeien, doosje verse eitjes.. Na 5 weken is er niets meer eetbaar en na een reis heeft niemand zin de winkels op te zoeken. Niet superromantisch (je kunt er natuurlijk wel een leuk verzilverd hangertje bij geven...) maar heel praktisch, lekker en ook orgineel!

Een cadeaubon voor de sauna. Op vakantie is het vaak behelpen qua sanitair. Dan is het wel even lekker, om eens goed in de watten gelegd te worden in een saunacomplex. Zelf ga je uiteraard ook mee. Kunnen jullie lekker bijkletsen, tijdens het dagje relaxen.

Bioscoopbon, die ze natuurlijk met jou gaat opmaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100