Ik vraag te veel liefde... is aandacht alleen niet genoeg voor mij?

Kheb vaak t idee dat onze relatie voor hem " normaal" is. Dat hij mij al heeft en er verder niks meer voor hoeft te doen..
Waar is die jongen die spontaan met bloemen voor de deur stond? waarmee ik uren samen kon zijn, gewoon genieten van elkaar, toen keek hij zo verliefd naar me.. ik voelde me geweldig toen- nu wonen we samen.. en begrijp me niet verkeerd, hij is geweldig, ik hou van hem met heel mijn hart, we hebben veel gemeen en we hebben t leuk en goed samen, maar kword soms zo onzeker omdat simpelweg bij elkaar zijn opeens niet meer genoeg lijkt voor hem. we moeten altijd iets doen.. ik weet dat hij van me houd, maar ik mis de romantiek: hem betrappen dat ie stiekem naar me kijkt, urenlang zoenen.. kweet ook dat verliefd zijn op een gegeven moment over gaat op houden van.. maar we zijn pas 16mnd samen.. en als k hem hierop aan spreek datk vind dat hij af en toe wel es mag laten zien dat hij gek op me is, dan zeur ik " je weet toch dat k van je hou?" en "kben juist blij dat ik dat niet meer 24/7 hoef te vertellen" ... misschien heeft ie gelijk, stel ik me aan, misschien is t leven niet zoals liefde in de films..maar tegenwoordig lijkt iedereen te scheiden en ik wil later wel samen oud worden..
vergeleken bij andere vriendjes/mannen van mensen die ik ken is hij wel een engeltje en houd hij vaak rekening met mij
wie kan het me vertellen?
Stel ik me aan of schiet dit niet op?
Is het altijd aan het begin van de relatie veel vuriger als later?
en is houden van gewoon genoeg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Herkenbaar... ben bang dat de meeste mannen zo zijn... (vraag m'n vrouw ;-)) Maak je niet zoveel zorgen, dat hij nog zoveel wilt doen met je is een goed teken! Het moet erg fijn zijn dat hij zo'n lieve vriendin heeft die zoveel om hem geeft. Kijk wel uit dat je hem niet beklemt met je gevoel, want dat kan benauwend werken en juist averechts werken. (bijv: pfff zeur niet zo of echt jaloerse reacties)

Als ik het bovenstaande lees verwacht je heel veel van je geliefde. Misschien verwacht hij het zelfde ook wel van jou waardoor jullie relatie niet zo spetterend is als voorheen. Liefde kan tenslotte niet van 1 kant komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100