Je Vriendin Gerust Stellen?.

Ik heb een paar uur geleden tegen me vriendin gezegd dat ik naar de dokter ging en ik had haar verteld wat het allemaal KAN zijn maar ze flipte helemaal:S,Ik kan haar maar niet gerust krijgen niets helpt
iemand nog tips?.

alvast bedankt

(Voor moedervlek :mijn vorige vraag bekijken.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Och,dat arme kind...Wees tegenover haar positief,waarom al op zaken vooruit lopen? Je weet zelf nog niet eens wat er aan de hand is,nu maak je je vriendin overstuur. en nu vraag je aan ons hoe het op te lossen? ik zou zeggen...wees een kerel,en los zelf het probleem op,je hebt het veroorzaakt ook.

neem haar mee naar de huisarts zodat ze zelf kan horen wat het is /kan zijn misschien dat de arts haar een beetje gerust kan stellen die weten vaak wel hoe ze met bezorgde mensen om moeten gaan succes

je moet niet op zaken vooruit lopen als je zelf nog niet weet wat het is je zit nog in turkije en je bent pas over 6 dagen thuis je had beter daar even naar het ziekenhuis kunnen gaan wat ik al als advies had gegeven dan had je nu je vriendin niet zo overstuur gemaakt dus..

Vertel haar dat in de meeste gevallen er helemaal niets vervelends uitkomt, ik heb er al 3 laten weghalen en er was niets aan de hand. Zeg haar dat je gewoon uit voorzorg gaat en dat het verder niets is om je zorgen over te maken. Toegevoegd na 2 minuten: In veel gevallen zullen deze verschijnselen berusten op onschuldige veranderingen in de moedervlek, maar het is -in voorkomende gevallen - altijd raadzaam uw huisarts of dermatoloog te raadplegen om te zien of er geen sprake is van kwaadaardige verandering in de moedervlek. En laat haar deze site even lezen.

Bronnen:
http://www.huidziekten.nl/folders/nederlan...

Je kunt ook nu nog, tijdens je vakantie in Turkije, even een bezoekje brengen aan een arts. Als dat niet kan, weekend, kun je ook even bij een apotheek binnenlopen. Daar kijken ze in Turkije niet van op i.v.m. het grote aantal toeristen. Vraag anders even in je hotel of appartement waar je op dit moment nog terecht kunt voor dit soort gevallen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100