Hoe kun je iemands vertrouwen winnen?Zodat je diegene helemaal weer kan vertrouwen.Je vertrouwd hem wel maar nog niet helemaal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Die opersoon kan jouw vertrouwen alleen winnen door in een lastige situatie dudielijk te laten merken dat hij te vertrouwen is. Blijkbaar heeft deze persoon jouw vertrouwen een keer geschaad. Jij kan natuurlijk ook besluiten dat je deze persoon wilt vertrouwen en dat dan ook doen.

Dat hangt af van de ernst van de schade, die hij je heeft berokkend. Is het iets kleins geweest dan ga je over tot de orde van de dag. Heeft hij je behoorlijk op je ziel getrapt, dan kan het een hele tijd duren voordat het vertrouwen weer terugkomt. Tijd heelt alle wonden, wordt er wel eens gezegd en daar zit wel iets van waarheid in. Als de schade echter erg groot is geweest, dan zal het vertrouwen misschien niet meer helemaal terugkomen, maar ook daar valt mee te leven, al wordt het niet meer zoals vroeger. Het hangt af van de grootte van de schade. Hoe dan ook, er zal een behoorlijke tijd overheen gaan.

Het is WEL of NIET vertouwen tussen bestaat niet. Je kan beter op je gevoel afgaan. En luisteren naar je zelf. Proberen ontdekken wat je zelf dwars zit en op juiste momenten juiste vragen stellen. Zie het een beetje als een puzzel stukje. Steeds weer opnieuw totdat alle stukjes op z'n plek vallen. Uiteindelijk zal je toch niet direct geloven wat hij zegt. Moet je het maar zelf uitvissen. Suc6

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100