Er is een baby op komst in een kleine ruimte. Hoe kan ik dat organiseren?

Hoi allemaal! Ik heb echt dringende raad nodig! Door een ongeluk dacht ik eigenlijk nooit meer zwanger te kunnen worden of op zijn minst erg moeilijk. Nu is het toch gebeurd en weet ik niet eens hoe.
Maar ik wil het dus zeker niet weg doen om die reden!!!
Maar nu komt het probleem... Ik woon met mijn man in een klein appartementje... 1 woonkamer... kleine keuken, wc'tje incl. Douche... en dan een stijl uitklapbare trap naar de slaapkamer... die we tevens ook gebruiken als opslagruimte.

Het is eigenlijk 1 huis wat onder is verdeeld in 3 appartementen... maar er is bijna tot geen isolatie qua geluid... je hoort iemand bijna praten.
Nu hebben we al ruzie met de onderburen door dat iedereen elkaar zo goed kan horen door het huis heen... en een huilende baby zal daar niet veel helpen... verhuizen gaat erg moeilijk en krijg zeker geen urgentie...
En het zal ook erg moeilijk worden om een plek te vinden voor de babyspullen, maar als dat moet zou ik mijn eigen spullen verkopen om plek te maken.

Geld is in principe geen probleem zolang mijn man werkt, en wanneer hij thuis is kan opletten zodat ik dan weer avondwerk kan doen.

Maar heeft iemand misschien tips wat ik kan doen in deze situatie... de baby weg doen is echt geen optie sinds ik al zo lang dacht geen kind te kunnen krijgen! En ben bang dat dit misschien ook mijn enige kans is!

Weet jij het antwoord?

/2500

Opslag ruime goed isoleren en anders proberen ruimte te maken in de slaapkamer. 2e oplossing is misschien een woningruil te doen??

Denk dat jullie er niet aan kunnen ontkomen, om toch te verhuizen. Even los van de buren, die mogelijk last hebben van geluid, kom je zelf in zo'n klein huisje ook niet meer tot je rust,als je je nergens terug kunt trekken. Maak de zoekschil bij de speurtocht naar woonruimte groter is mijn tip. In naburige dorpen is vaak best op korte termijn een gezinswoning te vinden. Betaalbaar. Ik neem aan dat jullie nu midden in de stad wonen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100